Normális, hogy egyáltalán nem várom a karácsonyt? Vagy ez depresszió?
Figyelt kérdés
Régen azt vártam, hogy mikor lesz, de most egyáltalán nincs olyan hangulatom, meg úgy vagyok vele, hogy legyen már 27.-e. Folyton rossz a hangulatom, egyre többször vagyok ingerült. A párommal is folyton veszekszek, minden kis apró dolgon. Bármin el is tudnám sírni magam. Ez lehet akár depresszió is?2020. dec. 23. 19:15
11/12 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, már jó ideje. Hosszú lenne részletezni, hogy miért, na meg több okom is van rá. Idén akárhogy is lesz, nem lesz jó karácsonyom, tele lesz stresszel. Rémálmomban ne jöjjön vissza ez az időszak!
12/12 anonim válasza:
Nem tartós stresszre mondjuk jók lehetnek ezek.
Na de mindegy,nem is ez a lényeg.
Egyébjént valahogy így mondd el ezt a szüleidnek:
"Anya,apa,sajnos megfigyeltem magamon,hogy az elmúlt hónapokban nagyon ingerült lettem és szerintem emögött lelki problémák állnak.
Éppen ezért,hogy a lehető legjobb állaptban legyek elmegyek pszichológushoz!"
Lehet,hogy 1-2 hónap alatt úgy rendbejövök,hogy rám se ismertek."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!