Ha sikerül 2 hétig tisztának maradnom, akkor az jó kezdet a leszokáshoz? (drog)
Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy becélzom az 1 hónapot is. (Hátha sikerül..)
Januárban úgy néz ki hogy egy új munkahelyen kezdek. Viszont ott más függőkkel fogok együtt dolgozni. (Pl a főnököm is alkoholista lesz.)
Ha több mint egy hónapos tiszta állapottal tudnék nekifutni az új munkahelynek, akkor az is lehet hogy tartósabban is bírnám. Az lenne a célom hogy legalább fél évig eljussak mire olyan szinten maga alá gyűrne a függőségem hogy kirúgnának.
Nagy akaraterővel fékezhető a függőség, vagy amikor elszállok - onnan már mindegy mit akarok akkor is kényszerűen "zuhanásba" kezdek?
2020. dec. 20. 10:48
21/22 anonim válasza:
Nekem is voltak hasonló problémáim. Nekem számcsere, a barátaim lecserélése, és az segített, hogy volt lehetőségem másik városba költözni. Én cold turkeyztem, kicsit húzós volt, de egy hét után már sokkal jobban voltam és azóta sem estem vissza (7 éve). Alkalmanként előfordul, hogy fogyasztok valamit, de ez évi max 2 alkalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!