"Tilt" az agyam, mit csináljak?
Nem fog tetszeni a válaszom, de menni kell. Mondjuk lehet fokozatosan is adagolni a félelmet, azaz ne egyből a legstresszesebb helyzetekkel kezdd. A szociális készségeket ugyanúgy újra lehet tanulni, mint egy idegen nyelvet. Szóval előbb csak a postára, boltba, aztán buszozás, és majd utána az interjú. Szarul hangzik, de ha nem nézel szembe a félelmeiddel, akkor egyrészt azok erősödnek is, másrészt meg éhen fogsz halni. Nem a levegőbe okoskodok, nyugtató elvonás után nonstop pánikrohamom volt hónapokig, legszívesebben elástam volna magam a kertben. De nem akartam úgy maradni, így szép lassan, de elindultam, és most már könnyebb.
Ja, az emberek ettől nem lesznek jobbak, de ehhez is hozzá lehet szokni.
Ne add fel az álláskeresést.
Tudom nehéz.Küldj továbbra is önéletrajzokat, figyeled a hirdetéseket.Jelentkezz.Gondolj inkább arra, hogy a sok betöltetlen állás egyike rád vár.Biztos nem könnyű találni.
De vannak munkaadók munkahelyek
akik valóban szeretnének munkaerőt.Néha a két fél nehezen talál egymásra.Gondolj arra ha bebujsz a takaró alá, sosem találnak meg és ott ragadsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!