Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ennyi lett volna a Tramadolfüg...

Ennyi lett volna a Tramadolfüggőségem? Volt olyan akinek ilyen könnyen ment?

Figyelt kérdés
Munkahelyen pörgetett, 1500 mg/napig jutottam. Ha egy nap nem vettem be, este már izomgörcs, hasmenés, alvászavar, rémálmok, agresszio stb. Most 2 napja nem vettem be, aznap délután 1600 mgot, 24 óráztam, reggel hazamentem, aludtam egész nap, délután (24 óra) már vártam a tüneteket, de semmi. Néha felkeltem éjjel, de semmi komoly. Reggel a munkatársam mondta ki vagyok simulva. Lassan 48 ora után semmi extra, máskor ilyenkor már otthon szenvedtem kisebb csökkentés után, nem meloban. Hoztam egy kis xanaxot, ha rosszabbul alakulok, kicsit segít, de ezt a sz@rt nem szeretném újra bevenni soha életemben.

2020. dec. 15. 09:27
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

És ha rossz, veszek be egy 50-est?

Egyébként úgy gondolom értékes része vagyok a társadalomnak, csak elcsúsztam 2 éve.

Köszi, hogy senki nem h. drogozott le. :)

2020. dec. 15. 10:22
 12/24 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

Figyi, ameddig tudod húzni az időt ne vedd be.

Tudom, hogy kemény, de ne engedj a csábításnak.

Látom abból amit írsz, hogy kételkedsz magadban, de ne add fel.

Így pláne nehéz, hogy ott van nálad, de innen szép nyerni.

Ez egy kib***tt ördögi kör.

Nem könnyen beszélek hidd el, csak tarts ki.

Ez mentálisan is nehéz , nemcsak fizikálisan.

2020. dec. 15. 10:26
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Az van hogyha beszedsz valamennyit, akkor újra a "startvonalra" kerülsz - tehát a mostani 2 nap tisztaságod megy a kukába (hiszen utána újra jöhet majd az elvonás).

Sőt ha 1 hét után szedsz be valamennyit, akkor az 1 hetet bukod el (ésígytovább).

A ópiátokra jellemző az is hogy ha mondjuk fél év múlva újra "beállsz" akkor már az első fogyasztás után is egyből jön az elvonás (hiszen a szervezet valamennyire már emlékszik rá).

Szóval most valamiért megúsztad az első 2 napot. Ez nem semmi. Jobban teszed ha ezt óriási sikernek könyveled el, és nem hagyod elúszni az ebben rejlő lehetőséget :)

2020. dec. 15. 10:33
 14/24 A kérdező kommentje:
Jófejek vagytok, ha sikerül, mindenkit kiveszek Amszterba nyáron. :D
2020. dec. 15. 10:36
 15/24 A kérdező kommentje:
Írok melo után, akit érdekli nézze meg, de a sorstársaknak is jól jöhet később ez a kérdés itt.
2020. dec. 15. 10:38
 16/24 A kérdező kommentje:
Eddig semmi extra, egy kis xanaxot bevettem, nem tudom nélküle milyen lenne. Úgy olvastam, hogy elvonón 2-3 nap a leghúzósabb. Kb. most járok 48 óránál, de akkor 2000 mg bement 1 óra alatt és azon gondolkozok, hogy 6 óra a felezési idő, lehet-e még a szervezetemben. De ha van is, baromi kevés, max. 10%, ami mellett már kutyarosszul lennék. Ugye az orrfolyás is tünete (nem vészes).
2020. dec. 15. 13:50
 17/24 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy, csak így tovább. Le a kalappal az akaraterőd, és hozzáállásod előtt.
2020. dec. 18. 23:36
 18/24 Tramadol ***** válasza:
November elején indítottam az elvonást 375mg ről , fél évig szedtem különböző dózisokban( rekord 500 felett).Most 188-150mg nél tartok jegyzetelve fokozatosan csökkentem. Én ha nem vettem be vagy kevesebbet vettem be hirtelen akkor pár órán beül görcsös hasmenés. Hosszabb távon depresszió, nyugtalan-láb szindróma. Ekkora adagot amekkorát leírtál egyik napról a másikra letenni csoda , de igazából elhatározottság kitartás és szervezet függő. Sok sikert :) Ha esetleg nem válik be akkor jegyzeteld a napi adagot és 5-7 naponta csökkentsd de érezni fogod hogy mennyit enged a szervezeted.
2020. dec. 23. 01:52
 19/24 A kérdező kommentje:
volt hasmenéses időszak, rémálmok, izomgörcsök...még pár napot itthon tudok maradni, rossz, de még adok neki 2 napot
2020. dec. 26. 11:12
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Tarts ki! Ha túljutsz rajta, soha többé nem lesznek ilyen tüneteid. Én csak 2 hétig szenvedtem egy barbiturát tartalmú szertől, de pokoli volt. Az első héten még be-, bevettem belőle, mert nem tudtam, hogy elvonási tüneteim vannak, simán pánikrohamnak hittem. Amikor elfogyott, pont hétvége volt, nem tudtam venni, de igaziból elmenni se tudtam volna venni, egy hétig szinte csak feküdtem, semmi erőm nem volt, reszketett a kezem, csak az segített, ha bekaptam egy kis nyugtatót. Aztán amikor már az izmom is rángott az arcomban, a combomban, akkor jöttem rá a netet bújva, hogy elvonási tüneteim vannak. Akkor azon az éjszakán hajnali 5-ig reszkettem, mire álomba tudtam merülni és reggel úgy keltem, hogy a nehezén túl vagyok. Kósza izomrángás volt még 1-2 napig, a szívem is furán gyenge volt még egy hétig, de aztán egy hét alatt minden tünet elmúlt. Azóta 10 év eltelt és soha többé nem volt "pánikrohamom".
2020. dec. 27. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!