Ennyi lett volna a Tramadolfüggőségem? Volt olyan akinek
ilyen könnyen ment?
Figyelt kérdés
Munkahelyen pörgetett, 1500 mg/napig jutottam. Ha egy nap nem vettem be, este már izomgörcs, hasmenés, alvászavar, rémálmok, agresszio stb. Most 2 napja nem vettem be, aznap délután 1600 mgot, 24 óráztam, reggel hazamentem, aludtam egész nap, délután (24 óra) már vártam a tüneteket, de semmi. Néha felkeltem éjjel, de semmi komoly. Reggel a munkatársam mondta ki vagyok simulva. Lassan 48 ora után semmi extra, máskor ilyenkor már otthon szenvedtem kisebb csökkentés után, nem meloban. Hoztam egy kis xanaxot, ha rosszabbul alakulok, kicsit segít, de ezt a sz@rt nem szeretném újra bevenni soha életemben.
Hát ugyan én nem szedtem tartósabban tramadolt, de valamennyire mégis ismerem az ópiátok elvonását. Nekem inkább a máktea, a heroin, a metadon, meg a tilidin al játszott.
A fizikális rész az attól is függ hogy mennyi ideje használtad? Hónapok? Évek?
Az első 2-3 nap mindig húzós, és úgy még első két hétben is. De tartósabb használat esetén hónapokkal kell számolni.
Mentálisan inkább a hangulatingadozások amik húzósabbak. Ez is hetekig biztosan fenn áll.
Minden esetre jónak tűnik ez a 2 napos indulás..
2020. dec. 15. 09:53
3/24 anonim válasza:
4-szeres adagot szedtél mint amit szabad? És így lejöttél róla? Hát....100 mg-tól hányok mint a muraközi ló.
2020. dec. 15. 10:00
4/24 A kérdező kommentje:
Ez az. Nem jöttem le, 2 napja nem vettem be, de máskor ilyenkor már minden bajom volt. Itt van a táskában 50 mg-os, de még most sincs semmi komoly, ilyenkor már 3 óránként volt hasmenésem, tegnap és ma 5x, de 3 normális álagú. Szóval ötleteket várok, miért nem kínlódok még szerintetek. Félek rosszabb lesz, de szerencsére hamarabb szokott jönni a tünet.
2020. dec. 15. 10:11
5/24 A kérdező kommentje:
Egyébként 2 éve szedem növekvő dózissal.
2020. dec. 15. 10:13
6/24 anonim válasza:
Ez most egy nagyon jó lehetőség arra, hogy túl legyél ezen.
Innentől ha nem lesz fizikális tüneted, akkor már 'csak' agyban kell túl lenned rajta.
2020. dec. 15. 10:14
7/24 A kérdező kommentje:
1# sorstárs?
2020. dec. 15. 10:15
8/24 anonim válasza:
Nem.
Saját bőrömön közvetlenül nem.
2020. dec. 15. 10:16
9/24 A kérdező kommentje:
10:14
Köszi,szerencse most 3-kor hazamegyek és 48 órát otthon tudok lenni. Hát ha nem most, soha...
2020. dec. 15. 10:17
10/24 anonim válasza:
Folytasd így tovább kérdező. Ha eljutsz egy két hétig akkor már fellélegezhetsz :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!