Antiszociális személyiségzavar?
Hogyha nem bírok emberek közt lenni, mert zavarnak, nem bírom elviselni a jelenlétük, s úgy érzem hogy csak egyetlen 1 embert lennék képes elviselni magam mellett, aki még nem tudom hogy ki lenne az, akkor antiszociális személyiségzavarom van, vagy sem? Még valamit hozzafűznék: nagyon durva szociális szorongásban szenvedek.Viszont utána olvastam az antiszociális személyiségzavarnak és azt írta több helyen is, hogy a 3 alapvető dolog, ami leírja őket: nem szeret, nem szorong, nem tanul. Nos, ebből 2 igaz is, viszont az egyik csak félig.. mivel én utálok emberek közt lenni, de mégis egyetlen egy embert tiszta szívből képes lennék szeretni..
amúgy depressziós vagyok és folyton magányra vágyom. Hagyjuk.. Teljesen össze vagyok zavarodva. Nem értem mi történik velem
Az antiszociális személyiségzavar teljesen más mint amiről te beszélsz.
Neked szociális fóbiád van, és ahogy mondtad depressziód
Antiszociális személyiségzavar mást jelent. Azok akik ebben szenvednek pszichopaták és szociopaták. Nagyon durva szociális szorongás szinte teljesen kizárja.
Inkább az amit az utolsó ír, de ha nagyon zavar, akkor menj pszichológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!