Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Állandóan azzal a gondolattal...

Állandóan azzal a gondolattal kelek és fekszek hogy megakarok halni.... pedig nincs olyan nagy problémám most. Szerintetek mitől lehet?

Figyelt kérdés
Tavaly volt egy öngyilkossági kísérletem de azóta már jól kéne lennem. Azt ne írjátok kérlek hogy pszichológus, pszichiáter mert oda már nem mehetek, nem lehet velem több gond a családban, anyukáméknak azt kell látniuk, hogy jól vagyok.Akkor is ha nem ez az igazság. Nem tudom mit tegyek de már kétségbe vagyok esve.

2020. dec. 10. 08:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Minimum arra lenne itt most szükség, hogy halljuk a storydat.

Az igazság az, hogy, ha jelentős ok nélkül vannak ilyen gondolataid, és ráadásul még cselekedtél is már a múltban, az valami zavarra utal. Vannak olyan állapotok, betegségek, amik ilyet okoznak - mind kezelésre szorul. Ha tudni akarod, hogy mi a pontos neve, el kell tudnod menni egy olyan emberhez, aki ezt diagnosztizálni tudja. Most itt játszhatjuk a bingót, hogy érzelmileg labilis sz.zavarod van, vagy valami más, teljesen mindegy ez esetben, mert ezzel nem fogunk tudni sokat segíteni.

Neked professzionális segítségre van szükséged, és terápiára. Tudod, azt szokás mondani, hogy, ha van egy probléma, és arra mindig ugyan azt a választ adjuk, de más eredményt várva, az őrültség.

Én azt gondolom, hogy ezen a ponton ideje felmérned a helyzeted reálisan. Segítségre szorulsz, ami nem szégyen. Ha anyukád és apukád ezt képtelen megérteni, az orvosok biztosan örömmel tájékoztatják majd a valóságról, ne aggódj, van benne rutinjuk

2020. dec. 10. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!