Xanax mennyi idő után ürül ki a szervezetből? Illetve mennyi idő után ihatok alkoholt?
Muszáj az az alkohol? Miért szedtél frontint?
Miért hagytad abba?
Egyébként 6-12 a felezési ideje, számolgasd ki.
Mert már kezdem jobban érezni magam csak az utóbbi idő alapból húzós volt plussz azt mondta a doki hogy nem is muszáj rendszeresen szednem csak ha érzem hogy jön a roham(pánik)
Illetve már annyira vágyom hogy egy kicsit felszabadultan iszogassak a barátaimmal már annyira hiányzik
2
Ez esetben oké, de én mondjuk nem javallom
Kezdel jobban lenni, miért szükséges ezt rizikózni?
Én évek óta nem iszom, ha ilyen esemény van, iszom alkohol menteset, ami szerintem még finomabb is!
Az érezhető hatása 6-12 óra alatt elmúlik. A nem érezhető hatása 24-36 óra alatt. Teljesen 3-5 hét amíg kiürül.
2 nap után már nem veszélyes alkoholt inni, de mondjuk nem javasolnám. Egyrészt másnaposabb lennél, mint normál esetben, másrészt ha nem vagy beton stabil idegileg, akkor visszaeshetsz egy berúgástól is.
Semmi bajod nem lesz ha iszol
Én simán szoktam inni is rá soha nem lett semmi bajom se
5
Hát, a hülyeséged mondjuk nyugodtan magadnak...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!