Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet valakit egyszerre...

Lehet valakit egyszerre szeretni és gyűlölni? Velem mi lehet?

Figyelt kérdés
Egy leányzó elrabolta a szívem már jó ideje, mindennap ő jár a fejemben! Megőrülök érte, de sokszor okozott már nekem fájdalmat, amit nem tudok neki megbocsájtani! Ha ezek felelevenülnek bennem, akkor előtör belőlem, mint HULK! Csak zúznék legszívesebben! Mintha magammal is küzdenék legbelül! Egyik felem azt táplálja bennem, hogy oda vagyok érte, míg a másik felem gyűlöli és a pokolba kívánja őt? Hogyan tudnék dűlőre jutni??

2020. dec. 7. 20:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a fenébe, én is jartam így. 3évig szivatott a csaj,szexeltünk aztán elhordott mindennek, aztán bocsánatot kért megint kihasznált aztán ujra szemétláda vagyok stbstbstb... Olyan mint a méreg amiből többet akarsz,de belűl kinyír. Lépj tovább,tiltsd éstöröld mindenhonnan ezzel te jársz a legjobban!
2020. dec. 7. 20:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen hála istennek csak egyszer az életemben. Az estemben egy igazi pszichopatával hozott össze a sors. Fél év alatt teljesen kikészített. Szakíts meg vele minden kapcsolatot és lépj tovább, ahogy az előző írta.
2020. dec. 7. 21:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A gyötrő szerelmi érzés ambivalenciájáról már az ókori görögök is írtak
2020. dec. 7. 21:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Mostanában elég sokszor fordul meg a fejemben az, hogy így teszek, de nem állok még készen rá! Amúgy miért akarja, hogy nekem rossz legyen? Miért jó az neki?
2020. dec. 7. 21:53
 5/5 terminator9000 válasza:
Unatkozik
2020. dec. 21. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!