Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi baj lehet abból ha vágdosom...

Mi baj lehet abból ha vágdosom magam(durván)?

Figyelt kérdés
Moderátorok légyszíves ne tiltsatok le a kérdésem!
2020. dec. 2. 21:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
29%
Dehogy vagdosod magad, te is csak megkarcolod magad mint a legtöbb nagyszájú de gyáva gyerek.
2020. dec. 2. 21:54
 2/15 A kérdező kommentje:
Pont hogy nem de te nem tudod...
2020. dec. 2. 21:58
 3/15 Lena7 ***** válasza:
19%

Heges lesz a kezed, elvághatod az ütőered stb..

De a te dolgod, mindenki úgy teszi tönkre az életét ahogy akarja. Mindenki felelős az életéért, ha problémád van, akkor old meg, mert maguktól úgy sem fognak megoldódni és a vagdosástól sem lesz jobb semmi. 🤷‍♀️

De ha neked ez tetszik, akkor hajrá.

Lebeszélhetnélek róla meg tarthatnék szentbeszédet, hogy rossz meg stb, de felesleges.

Ha te nemakarsz megváltozni és nem akarsz tenni a problémáid ellen, akkor én lehozhatnám neked a csillagos eget is, de te akkor is ugyan úgy vagdosnád magad..

Remélem, hogy lelkileg sikerül majd helyre hoznod magad, kitartást!

2020. dec. 2. 22:11
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha eltalálsz valami eret, amit nem kéne, akkor mentő a minimum. Szóval lehet abból elég nagy baj baj. Amúgy miért pont vagdosol? Meg gondolom a kezed vágod. Szerintem ott nem túl szerencsés, pont azért, mert ha mélyre vágsz, akkor az szívás. Meg ha varrni kell, akkor tuti bevitetnek pszichiátriára, ha naponta mész varrattatni. Bár nem tudom neked a durván mit jelent.
2020. dec. 2. 22:11
 5/15 A kérdező kommentje:
Combomon fél/egy centi mélyen és nézem közbe hogy ne legyen 'nagyobb' baj
2020. dec. 2. 22:14
 6/15 anonim ***** válasza:
50%
#4 vagyok, és látod az ereid, vagy hogyan? Mert én pl az enyémet nem látom. Azt nem kell még varrni? Az 1 cm-et? Mert soknak hangzik.
2020. dec. 2. 22:17
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem kell varrni vagyis nekem nem
2020. dec. 2. 22:22
 8/15 anonim ***** válasza:
16%
Elkaphatsz valami fertőzést is. Azt nem értem, ha minden áron megakarsz halni miért nem ugrasz inkább ki a vonat elé?
2020. dec. 2. 22:27
 9/15 anonim ***** válasza:
23%
Lelki bánat miatt vagdosod magad, vagy más oka van?
2020. dec. 2. 22:29
 10/15 A kérdező kommentje:
Nincs vonat... És az gyorsabb
2020. dec. 2. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!