Lehet, hogy egyszer tényleg megölöm magam?
Gyakran, napi szinten járok metróval és szinte minden alkalommal, mikor közelít szinte szugerálom magam: Ugorj elé! Öld meg magad!
Nem a tudatalattim mondatja, nem hangot hallok a fejemben, hanem teljesen tudatosan magamnak mondom. Igazából nagyon régen meg akarok már halni, de mindig is gyáva voltam megölni magam. Sztetek egyszer kiugrom a metro elé, vagy kb életem végéig csak biztatom majd magam aztán nem teszem meg?
Egy időben én is szemeztem a metróval. Semmi se jött össze. Ott voltam 19-20 évesen, életem szerelme megnősült (csak plátói volt). Soha nem kellettem annak, aki nekem kellett volna. A munkahelyemen egész nap egyedül voltam szinte, egy sötét irodában, az ablak egy belvárosi bérház belső nyomasztó udvarára nézett. A testvérem meghalt. Az anyám alkoholista lett. A nagymamám 1,5 év szenvedés után elment rákban.
De gondolj bele: szép kis látvány lettem volna ott széttrancsírozódva. Meg aztán nem hiszem, hogy attól jobban éreztem volna magam, hogy szétken a metrókocsi a vasúti síneken. Amúgy sem szerettem a feltűnést, meghalni se szándékoztam ilyen extrovertált módon. Meg voltam annyira hiú, hogy a külalakomat nem szándékoztam feláldozni. Szóval nem voltak ezek igazán komoly elhatározások. Ami veszélyesebb lett volna, ha valami kevésbé látványos, kevésbé fájdalmas megoldáson kezdem el törni a fejemet. Mivel túl kellemeset azóta se találtam, már feladtam a problémamegoldásnak ezt a módszerét. Meg amúgy is, az életem legboldogabb szakasza csak ezután következett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!