Mi van ha egyszer tenyleg megolom magam? 16L
" mindenki utal "
Valószínűleg ez nem igaz.
" Antidepit es nyugtatokat kell szedbem mar fel eve de meg rosszabb. "
Akkor menj vissza ahhoz, aki felírta neked ezeket. Vannak olyan gyógyszerkombinációk, amik az adott személynek nem használnak eléggé - lehet az egyik lecserélése megoldja a problémát.
Legalábbis a gyógyszerekkel kapcsolatos problémát, a többi megoldására neked kell igyekezned.
" Mi van ha egyszer tenyleg megolom magam? 16L"
Le tudom írni, hogy mi lesz ha te öngyilkos leszel és meghalsz.
-A szüleid, családod összeomlik, nem értik miért okoztál nekik ekkora fájdalmat. Elintézik a temetést, majd eltemetnek
- osztálytársaid 1-2 hétig csámcsognak rajtad, és persze ezer pletyka lesz, hogy ki miatt vagy miért csináltad. Lesz aki sajnálni fog, lesz aki ostobának fog tartani, lesz aki csak ennyit mond: "Halottakról vagy jót vagy semmit"
De 1 biztos. Az élet megy tovább, és 1 év múlva anyukád, és apukádon kívül senki nem fog emlékezni rád. Talán majd a 20 éves osztálytalálkozón leszel megemlítve, persze nem az emlékezés miatt, hanem, hogy milyen buta voltál, mert te a sok jót már nem élhetted meg.
Én ezzel szemben azt mondom, hogy a mai fiatalság annyira unatkozik, annyira nem tud mit kezdeni magával, hogy ilyen hülyeségeken agyal mint öngyilkosság.
Csak, hogy tudd:
1 életed van. Nincs visszajátszás, nincs újabb esély ha kinyírod magad
2. A sorsod olyan amilyenné te magad alakítod. Ha te egész nap nyivákolsz, butaságokon töröd a fejed akkor semmi nem fog változni.
Ha azt akarod, hogy legyenek barátaid, boldogabb legyél, akkor emeld fel a fenekedet, és tegyél érte. Változz, hogy jobb legyen, így az életed is jobb lesz.
Kérdező: 1. köszönd meg a szüleidnek az eddigi trehány nevelésüket, amelyet veled szemben gyakoroltak.
2. add meg a számukat nekem, hogy szájbav..gjam őket azzal kapcsolatosan is, hogy a magyar állam közpénzén iskoláztatnak téged, jelenleg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!