Miert erzem igy magam kb egy hete?
Figyelt kérdés
Gyaszolok, mert apukam most hunyt el, de mostanaban valahogy ugy erzem, mintha nem a sajat eletemet elnem, nagyon furcsa, es rossz erzes. Van pasim, de meg igy is kegyetlen, sokszor o is csak idegesit.2020. dec. 2. 16:43
1/3 anonim válasza:
Kérj nyugtatót a házi orvosodtól. Idővel túlteszed magad rajta.
2/3 anonim válasza:
Nem kell nyugtató. Valószínűleg deperszonalizációd van, szorongástól, gyásztól is lehet, de majd elmúlik.
3/3 anonim válasza:
Ugyanezt érzem, nekem is 2 hete halt meg valakim. Ha van kedved, beszélgethetünk az érzéseinkről.
Én azt érzem, hogy nem tudom pótolni sehogyan sem azt az űrt, amit maga után hagyott. Néha a tükörbe sem tudok nézni, mert nem látom magam úgy, ahogyan eddig, egy depressziós, lehangolt embert látok, aki nem én vagyok. És a legrosszabb, hogy a környezetem elvárja, hogy ugyanúgy teljesítsek ahogy eddig. Nem értik meg, hogy egyedüllétre van szükségem, minden apróság felidegesít és kötekedésnek veszek mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!