Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A Kratom mennyire hatékony...

A Kratom mennyire hatékony szorongás vagy depresszió ellen?

Figyelt kérdés
Nézegettem ezt a növényt bár 50gramm 3100Ft meg több cég is forgalmazza de annyira szarban vagyok már mindenbe kapaszkodnék.Le vagyok blokkolva depresszió sötéten látom a jövőt,még nem vagyok öreg bár már annyira fiatal sem de nem teszek meg dolgokat mert nem merem de azon szorongok,hogy lemaradok róla és akkor milyen lesz a jövőben,meg annyira beleivódott az agyamba a negatív gondolkodás,hogy már egy szarnak érzem magam,járok pszichológushoz de nagyon nem haladok előre mindig parázok ha ezt csinálom az lesz ha azt csinálom ez lesz ezért nem is merem meg bele ragadtam a komfortzónába agyilag jóval fiatalabbnak érzem magam ezért a nők felé is úgy vagyok ugyan kinek kellenék pedig amúgy ne vagyok csúnya de az önértékelés meg önbizalom nulla. Az agyam is folyton jár le sem áll sosem és úgy gondoltam olvastam erről a Kratom nevű növényről,hogy vajon ez kicsit kikapcsolhatná e az agyam? Már amúgy jó pár évet kidobtam az életemből azt már vissza nem lehet csinálni :(

2020. dec. 2. 14:00
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

20/

Akkor csináld,de te szimplán csak egy tuskó vagy 🙂

2021. aug. 4. 15:15
 22/29 anonim ***** válasza:
0%

Le vagyok blokkolva depresszió sötéten látom a jövőt,még nem vagyok öreg bár már annyira fiatal sem de nem teszek meg dolgokat mert nem merem de azon szorongok,hogy lemaradok róla és akkor milyen lesz a jövőben,meg annyira beleivódott az agyamba a negatív gondolkodás,hogy már egy szarnak érzem magam,járok pszichológushoz de nagyon nem haladok előre mindig parázok ha ezt csinálom az lesz ha azt csinálom ez lesz ezért nem is merem meg bele ragadtam a komfortzónába agyilag jóval fiatalabbnak érzem magam ezért a nők felé is úgy vagyok ugyan kinek kellenék pedig amúgy ne vagyok csúnya de az önértékelés meg önbizalom nulla.

Ennyi vagy. 🤡🤡🤡

Csajok? Komolyan annyira könnyű csajozni. Még a leggyökerebb ismerőseimnek is sikerül.

Neked?

Mert mi nem volt igaz abból amit írtam?

2021. aug. 4. 17:25
 23/29 anonim ***** válasza:
0%

Olvasom a kommenteket. Az senkinek nem tűnt fel, hogy a kérdező illegális tevékenységre kérdezett rá?

A kratomnál mindenhol fel van tüntetve, hogy emberi fogyasztásra nem alkalmas. Ez olyan, mint a hígító, lehet festéshez használni, de van aki drogozásra használja.

Lehet inkább erre kellett volna fókuszálni és jelenteni. Jó esetben eljuthat a családvédelmen vagy rendőrségen keresztül a kérdező szüleihez és még időben észhez téríthetik, hogy egyáltalán ne is érdeklődjön az interneten arról, hogy emberi fogyasztásra nem alkalmas szert, ami az opiotid receptorokra hat szeretne fogyasztani.

Nem kéne megtenni a lépéseket?

2021. aug. 5. 00:43
 24/29 anonim ***** válasza:

Nyugi kérdező. Kaptál itt jó tanácsokat, még, ha az utolsó két kommentben nem is éppen jó stílusban tették.

Sokan voltak már ilyen helyzetben. Neked is sikerülni fog jobban lenni ;)

2021. aug. 5. 12:41
 25/29 anonim ***** válasza:
Jó hát az alkohol sem alkalmas emberi fogyasztásra, aztán mégis fogyasztjuk, sőt ha már itt tartunk akkor az üdítő italok sem stb.
2021. aug. 6. 10:44
 26/29 A kérdező kommentje:

24/

Lehet ha nem szoronganék állandóan akkor jobban lennék.

2021. aug. 7. 16:30
 27/29 anonim ***** válasza:
Mit teszel, h ne szorongj?
2021. aug. 8. 02:03
 28/29 anonim ***** válasza:

Azóta kipróbáltad?

Én naponta szedem kis dózisban és teljesen elnyomja a szorongást és a depressziót.

2022. jan. 17. 22:32
 29/29 A kérdező kommentje:

28/

Azóta se próbáltam viszont szerintem az nem megoldás ha csak elnyomok valamit mert mindig ott vár a sötétben,hogy előbukkanjon.

2022. jan. 17. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!