Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért félek ennyire a hallucin...

Miért félek ennyire a hallucinációtól?

Figyelt kérdés

Nagyon félek, hogy mi van, ha majd hallucinálni fogok!

Félek attól, hogy mi lesz, ha pl egy emberrel beszélgetek, s kiderül, hogy ő ott sincs csak hallucinálok és leégetem magam.

Hozzáteszem elméletileg még sosem történt velem ilyesmi.

Viszont számomra félelmetes ebbe belegondolni is.

Miért lehet ez?

2020. dec. 1. 06:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes rástresszelni a "mi volna ha" kérdésekre.
2020. dec. 1. 07:11
 2/7 anonim válasza:

Nem minden hallucináció rossz (most nem a füves betépősekre gondolok), és nem is olyan gyakoriak. De ha hallucinálsz, akkor igazából rájöhetsz ha hatalmas képtelenségnek tűnik.

Az alvásparalízisben szenvedők egy része is hallucinál, ajánlom hogy abban a témában olvass utána

2020. dec. 1. 07:45
 3/7 anonim ***** válasza:

A füvesek nem hallucinálnak.

2020. dec. 1. 07:48
 4/7 anonim ***** válasza:
"Az élet csupán egy szerotonin-hallucináció." De erre csak a bélyegen lehet rájönni 😃
2020. dec. 1. 08:03
 5/7 anonim válasza:
Én is féltem ezektől, és nekem kényszerbetegségem van, főleg kényszergondolatok. Sokszor féltem attól, hogy mi van ha skizofrén vagyok, mi van ha hallucinálok.
2020. dec. 8. 15:52
 6/7 A kérdező kommentje:
5. Ugyanez. :)
2020. dec. 8. 16:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Erre egy megoldás létezik.

Nem aggodsz rajta amíg meg nem jelenik. Ha véletlen beigazolódik a félelmed, akkor sem történik semmi, senki nem fog hülyének nézni csak mert egy adott betegségben szenvedsz. Elmész orvoshoz, és elmondod a körületted lévőknek, hogy mizu.

Felesleges ezen parázni.

2020. dec. 18. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!