Miert felek magamtol?
Figyelt kérdés
Mar nagyon nagyon szuksegem lenne egy pszichiatriai kezelesre, de nagyon felek, hogy bent tartananak akaratom ellenere. En nem akarok bent maradni csak, hogy beszelhessek egy pszichiaterrel, mert az az allapot ami bennem van, mar nem fenttatrthato. Nagyon fiatal vagyok. Mit csinaljak? Kenyszer gondolataim vannak, szemelyisegzavarom, es halucinalok, felek magamtol. Bent tarthatnak? Vagy mit csinalna? L2019. nov. 27. 20:47
1/15 anonim válasza:
Első körben iskolapszichológus? Hátha tud segíteni. :)
2/15 anonim válasza:
Korántsem biztos, hogy bent tartanak. De minél hamarabb jutsz el orvoshoz, annál jobb lesz neked.
3/15 A kérdező kommentje:
Hat sajnos volt mar reszem egy beszelgetesben vele, bar nem en, hanem az egyik baratnom beszelt csak ott voltam. Sajnos nekem azoknal, amiket o megtudna oldani, sokkal komolyabb problemaim vannak, nem ilyen tipikus "tini gondok" amikkel hozza fordulnak. Obszessziv kompulziv zavarom van (kenyszer gondolatok), kb 4-5 eve halucinalok, ilyenkor nagyon erosen hanyingerem is lesz, elsotetul a latasom, panikrohamaim vannak, vagdostam magam 3 evig, mar ketszer teljesen komolyan gondoltam, hogy ongyilkos leszek, de valamiert megsem tettem meg. Felek magamtol. Es felek, hogy mit fognak gondolni rolam, ha megtudjak, hogy ilyen gondjaim vannak.
2019. nov. 27. 20:57
4/15 A kérdező kommentje:
Es sajnos, ami a legrosszabb, rendszeresen fogyasztok eros alkoholt. Barmikor
2019. nov. 27. 20:58
5/15 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy bent tartanak 1-2 éjszakát, hogy rendesen kivizsgálhassanak.
De te döntesz:
vagy egy beteg elméjű, alkoholista leszel, aki kitudja, hogy pár év múlva másokra is veszélyes lesz-e, nem csak saját magára, és fizikailag és lelkileg tönkre fogsz menni,
vagy bevállalsz pár éjszakát kórházban, hogy legyen esélyed meggyógyulni.
6/15 A kérdező kommentje:
Masokban soha nem tennek kart, de amugy nem tervezem sokaig az eletem
2019. nov. 27. 21:14
7/15 anonim válasza:
Persze, most ezt mondod. De ha eluralkodnak rajtad a hallucinációid és súlyosbodnak a tüneteid, azok fognak irányítani, és ki tudja, hogy hova jutsz..
8/15 A kérdező kommentje:
Nem akarsz mar most rogton bezarni a pszichiatriara? Fogalmad sincs miket halucinalok, RENGETEG ember szenved ebben a mentalis betegsegben, akik tisztesseges eletet elnek es soha nem artananak senkinek. Minek itelkezel ha semmit nem tudsz rolam es az eletemrol? Ez egy betegseg, nem en valasztottam, es ne gondold azt, hogy nekem ennyi idosen annyira egyszeru lenne elmennem egy szakemberhez aki talan segiteni tudna. Itelkezni konnyu persze, neked biztos tokeletes az eleted.
2019. nov. 27. 21:57
9/15 anonim válasza:
Ki ítélkezik? Értelmezd légyszives, amit írtam.
Láttam már sajnos olyan beteget, akinek voltak hallucinációi és az évek során veszélyes lett.
Nem minősítettelek, nem is ítélkeztem, normális hangvételben fogalmaztam meg a véleményem, egy szóval nem bántottalak, épp azt próbáltam elmagyarázni, hogy a te érdeked, hogy orvoshoz menj, úgyhogy légyszives vegyél vissza...
10/15 A kérdező kommentje:
Vegyel vissza te, nemfogok veled vitatkozni
2019. nov. 27. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!