Ez a frontin elvonási tünete?
Majdnem három hónapja szedek frontint. Két hónapig rendszeresen szedtem.
Elsőnek 3x 0,5 kb egy hónapig.
Utánna reggel szedtem 0,25 és este. Aztán mostmár csak esténként szedek 0,25 ha épp nem úgy vagyok. De ha simán elalszom akkor ki szoktam hagyni. Mostmár észrevettem hogy amikor egésznap nem szedek be még este sem akkor reggel úgy ébredek hogy egy ilyen belső remegést érzek. Minden esetben kb 1 vagy 2 percig tart. Félek hogy ez elvonási tünet.
Pedig pontosan ez történt. Én mondtam az orvosomnak hogy nekem kevesebb is elég és onnantol kezdve ő kevesebbet is írt ki.
De szó se volt róla hogy nem szabad csak úgy abbahagyni sőt. A terápián megis dicsértek hogy már csak napi 1x szedtem a 0,25öt. De nem volt leszokási terv sem. És tanácsot sem kaptam. Igaz nemis kérdeztem.
Ma hívtam fel reggel és most konkrétan rákérdeztem és azt mondta hogy szerinte én nem vagyok frontinfüggő és ha nem lesz szorongásom 6 hónap mulva amikor az antidepresszáns kezelés véget ér. Nyugodtan abba hagyhatom egyik napról a másikra mert ez nagyon kevés adag. Viszont az antidepresszánst majd úgy kell leépíteni. De azt meg én nem akarom. Mert nem akarok visszaesni. Inkább szedem. És azt mondta rendben van. Nincs káros hatása hosszútávon sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!