Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez a frontin elvonási tünete?

Ez a frontin elvonási tünete?

Figyelt kérdés

Majdnem három hónapja szedek frontint. Két hónapig rendszeresen szedtem.

Elsőnek 3x 0,5 kb egy hónapig.

Utánna reggel szedtem 0,25 és este. Aztán mostmár csak esténként szedek 0,25 ha épp nem úgy vagyok. De ha simán elalszom akkor ki szoktam hagyni. Mostmár észrevettem hogy amikor egésznap nem szedek be még este sem akkor reggel úgy ébredek hogy egy ilyen belső remegést érzek. Minden esetben kb 1 vagy 2 percig tart. Félek hogy ez elvonási tünet.

2020. nov. 30. 11:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én még azon lepődöm meg, hogy ilyen gyógyszereket miért összevissza szednek emberek, ha orvosuk is van.
2020. dec. 1. 15:50
 12/21 anonim ***** válasza:

11

Nagyon jó kérdés! Aztán olvasod a neten, hogy a nyugtató maga az ördög! Persze, mert Gipsz Jakab meg Punc Irén neki állt pszichiátert játszani otthon

2020. dec. 1. 16:38
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem játszok ezzel. Nekem az orvosom azt mondta hogy erre nem jó rászokni ezért jó lenne ha csak akkor szedném ha muszáj. De akkor most tanácstalan vagyok azt hiszem itt az ideje beszélnem vele erről.
2020. dec. 1. 16:53
 14/21 anonim ***** válasza:

13

Jó LENNE. És nem volt muszáj? Nem mondta hogy kell abbahagyni? Milyen orvos az? Tippelhetek? Háziorvos... Na, hát ők elég tudatlanok a témában...

Na mindegy, a tájékoztató világosan leírja mit kell tenni ilyenkor, nem kell ehhez még orvos se annyira nagyon

2020. dec. 1. 16:55
 15/21 A kérdező kommentje:
Amikor elkezdtük az antidepresszáns mellé a nyugtatót mondtam neki hogy nekem nagyon sok a 0,5 és bőven elvagyok kevesebbel is. És ő mondta hogy akkor szedjek 2x 0,5 es addig nemis volt semmi baj ameddig ezt tovább nem csökkentettük. Én egyébként soha nem szednék ebből többet azért mert en ugy döntöttem. Inkább kevesebbett. De hát most nemtudom akkor... Hnap beszélek vele.
2020. dec. 1. 16:55
 16/21 A kérdező kommentje:
Pszihiáter szakorvos írta fel ambulancián. Korházban is voltam. 2 hétig.
2020. dec. 1. 16:57
 17/21 A kérdező kommentje:
Jelenleg terápiára is járok heti 2 alkalommal.
2020. dec. 1. 16:57
 18/21 anonim ***** válasza:

Akkor ott valami félreértés volt, mert, hogy ő nem úgy gondolta, hogy hip-hop volt nyugtató-nincs nyugtató egyik napról a másikra, az biztos. Ha még is, akkor adja vissza a diplomáját.

De egészen biztos félreértés esett ott. Beszélj vele, mert ez így nagyon nem oké.

Ha 2 hétig szedték is fokozatosan veszik el, ezt egyszerűen tilos így.

2020. dec. 1. 17:00
 19/21 anonim ***** válasza:

"Nem játszok ezzel. Nekem az orvosom azt mondta hogy erre nem jó rászokni ezért jó lenne ha csak akkor szedném ha muszáj"

"három hónapja szedek frontint. Két hónapig rendszeresen szedtem.... 3x 0,5 kb egy hónapig.

Utánna reggel szedtem 0,25 és este.

Aztán 0,25 ha épp nem úgy vagyok"

A gyógyszer elhagyás egyébként a te ötleted volt?

Ha igen, akkor már mindent értek :D :D :D

(elnézést kérek, hogyha az orvos mondta hogy hagyd el gyógyszert teljesen)

2020. dec. 1. 18:04
 20/21 anonim ***** válasza:
Anno az én orvosom is úgy írta fel a frontint, hogy nem előírás folyamatosan szedni hanem elég csak alkalmanként mikor épp rossz napom volt vagy nemtudok aludni...
2020. dec. 1. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!