Ez a frontin elvonási tünete?
Majdnem három hónapja szedek frontint. Két hónapig rendszeresen szedtem.
Elsőnek 3x 0,5 kb egy hónapig.
Utánna reggel szedtem 0,25 és este. Aztán mostmár csak esténként szedek 0,25 ha épp nem úgy vagyok. De ha simán elalszom akkor ki szoktam hagyni. Mostmár észrevettem hogy amikor egésznap nem szedek be még este sem akkor reggel úgy ébredek hogy egy ilyen belső remegést érzek. Minden esetben kb 1 vagy 2 percig tart. Félek hogy ez elvonási tünet.
Jézusom nagyon durva amiket írtok.
Úgy "szoktam rá" hogy pánikbeteg vagyok és az antidepresszáns mellé írták fel. Eleinte amikor nem hatott még akkor többet kellett szedjek hogy ne legyenek rohamaim. Mostmár nincs szükségem a nyugtatóra de érzem hogy valamiféle függőség kialakulhatott.
NEM szabad így abbahagyni !
TILOS!
3x0.5-ről így!
1-2hetente harmadolgatva, negyedelgetve! Nyugtatót TILOS így abbahagyni, hogy "gondoltam most nem szedem be"
Az agyad shokkot is kaphat
Igaz, én kisebb mennyiséget szedtem (depresszióra, gyógyszer mellé), de nekem is sokkal lassabb az abbahagyás.
3*0.25ről, 2, majd egy szemre lett csökkentve. Mindegyik között több hónap volt.
Vegyél be 1 picivel kevesebbet 2 3 hetente.
De, ha szólsz az orvosnak, aki felírta segít.
Egyébként a tájékoztatóban ez benne van, nem olvastad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!