Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit kell tennem, hogy jobb...

Mit kell tennem, hogy jobb legyen a közérzetem?

Figyelt kérdés

Már kiskoromban kb 5-6 évesen egyedül éreztem magam a világan, hiába volt sok barátom. Még 10 éves korom környékén sok ember körbevett, és én is nagyon aktív voltam, aztán nem maradtak, csak felszínes vagy sulis barátok. Majd később nem bírtam csak 1-1 kapcsolatot kialakítani, lányokkal viszont nagyon ritkán. Volt már sokszor, hogy tetszettem lánynak, mert nagyon igényes vagyok a külsőmre. Szóval emiatt nem aggódom magam miatt "annyira". Bár így is szörnyen rossz most ez a helyzet.

Aztán később jött költözés, és itt még annyira sem ismerkedtem, csak 1-1 közösségbe jártam, ahol viszont egy értelmes/normális gondolatokkal rendelkező ember sem volt. Így ismét nem sikerült értékes kapcsolatot vagy barátokat szereznem.

Ez az itthon ülés pedig csak rosszabbá tesz mindent. Nem tudom hol tudnék ismerkedni, ahol nagy valószínűséggel hozzám hasonló emberekkel találkoznék. Sok minden érdekel a világban, bármiben benne lennék, bár ami a legjobban leköt és viszonylag jó vagyok benne, az a rajzolás és mások szórakoztatása. :S

2020. nov. 28. 16:23
 1/1 Angel3000 ***** válasza:
Szia! Kellene keresned egy Edzôtermet, ahová eltudnál járni a testedet edzeni! Most a Virus miatt lehetseges, hogy be vannak zárva! Nèzz utánna!
2020. nov. 29. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!