Hogyan kezeljem a munkahelyi szorongásomat, már olyan kis dolgoktól rettegek, ha rámordítanak, ami mindennapos?
Napi szinten gyomorideggel megyek be dolgozni, és csak frontinnal tudom elviselni a mindennapos szorongást, emellett ott van, hogy ha a legnárcisztikusabb ember mellé raknak be, halálfélelmem van.
A szüleim és az iskolatársaim nagyon sokat vertek, megaláztak.
Mellékesen egy utcai, bolti "menj már arrébbtól" is hetekig rosszul érzem magam.
Ha szeded a Frontin-t... másnap már kívánni fogod, mert ha nem veszed be, feszült és ideges leszel.
Meg kellene helyette próbálni a "Magne B6 stresszkontrollt".
Este szoktam bevenni és nagyon jól alszom tőle, valószínű napközben is segítene.
Mondjuk én is feszült lennék ha kiabálnának velem a munkahelyen..
Persze, hogy van rosszindulatú, meg spicli, meg hátulról jövő, az is előfordul, hogy hetente ki akarnak fúrni...
Igyekezz inkább saját magaddal kibékülni, ne velük. Ebben esetben el tudod engedni az ilyen támadásokat. Rólam lepereg.
Na de tudom nem mindenki van így ezzel. Ilyenkor gondold át megéri-e ez neked. Elvégre azért járunk dolgozni, hogy pénzünk legyen. Nem kell ebbe többet beleképzelni. Keress mást. Mindenhol ugyanez megy, csak nem mindegy milyen mértékben. Azért nem minden főnök ordít minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!