Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan kezeljem a munkahelyi...

Hogyan kezeljem a munkahelyi szorongásomat, már olyan kis dolgoktól rettegek, ha rámordítanak, ami mindennapos?

Figyelt kérdés

Napi szinten gyomorideggel megyek be dolgozni, és csak frontinnal tudom elviselni a mindennapos szorongást, emellett ott van, hogy ha a legnárcisztikusabb ember mellé raknak be, halálfélelmem van.

A szüleim és az iskolatársaim nagyon sokat vertek, megaláztak.

Mellékesen egy utcai, bolti "menj már arrébbtól" is hetekig rosszul érzem magam.

2020. nov. 20. 20:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem tudsz melóhelyet váltani? Mert ez így kész pokol lehet...
2020. nov. 20. 20:21
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem lenne értelme, mert ott is ugyanez lenne. 8 éve járok terápiára, éles helyzetben mindig ugyanúgy elōjön a szorongás. Egyszerűen félek az emberektől.
2020. nov. 20. 20:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Neked akkor a Home Office lenne megoldás. Kár, hogy nem igazán tudok ilyet ajánlani...
2020. nov. 20. 20:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Rosszindulatú ember mindenhol van, nem tudok előlük elmenekülni
2020. nov. 20. 20:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha szeded a Frontin-t... másnap már kívánni fogod, mert ha nem veszed be, feszült és ideges leszel.

Meg kellene helyette próbálni a "Magne B6 stresszkontrollt".

Este szoktam bevenni és nagyon jól alszom tőle, valószínű napközben is segítene.

Mondjuk én is feszült lennék ha kiabálnának velem a munkahelyen..

2020. nov. 20. 21:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igazából az lenne a megoldás ha a fejedben rendet raknál, és kontrollálnád a negatív érzéseidet,vagy is a negatív tapasztalataidat felül bírálnád az ilyen b@unkó féle megnyilvánulásoktól amiket kapsz vagy elengeded vagy pedig nem hagyod és kiállsz magadért. Ez az élet, meg kell tanulni idővel kezelni. A frontin és a többi sosem lesz mindig megoldás. Ha érzékeny vagy, ajánlom hogy egyszer próbálj ki egy küzdő sportot, mert segít fejleszteni, mentálisan erősödni, jobban elviselni a stresszt, bár ezt mindenkinek ajánlom aki hajlamos a szorongásra.
2020. nov. 21. 16:51
 7/9 anonim ***** válasza:
71%
Az, hogy ordítoznak egy munkahelyen, cseppet sem kis dolog. Még alkalomadtán sem, nemhogy minden nap.
2020. nov. 21. 20:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy van rosszindulatú, meg spicli, meg hátulról jövő, az is előfordul, hogy hetente ki akarnak fúrni...

Igyekezz inkább saját magaddal kibékülni, ne velük. Ebben esetben el tudod engedni az ilyen támadásokat. Rólam lepereg.

Na de tudom nem mindenki van így ezzel. Ilyenkor gondold át megéri-e ez neked. Elvégre azért járunk dolgozni, hogy pénzünk legyen. Nem kell ebbe többet beleképzelni. Keress mást. Mindenhol ugyanez megy, csak nem mindegy milyen mértékben. Azért nem minden főnök ordít minden nap.

2020. nov. 21. 22:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Az ordibálás csak putri munkahelyeken szokás! Én ilyet nem tapasztaltam, és nem is tűrném el. Másnap már nem mennék be...
2021. jan. 15. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!