Egy pszichológus kB milyen árban szokott dolgozni?
Gondolom alkalmanként kell fizetni. Mi az ami még elfogadható ár? Ha interneten keresgélek honnan tudom, hogy melyik a jó?
Esetelg dunaújváros vagy kecskemét környékén ha tud valaki. Vagy Kunszentmiklós.
hát én mondtam mert kérdezte, hogy mikor találkozzunk legközelebb és én mondtam , hogy most az anyagi helyzetem bizonytalan (covid miatti leállások stb) úgyhogy a havi egyben maradtunk..:)
de ha neked 2 havonta egyszer van csak pénzed , akkor mond meg neki nyugodtan..
ha gondolod megmutatom , hogy én kinél voltam..jah merthogy skypon kértem a találkozót most...és nekem jobb is ez a skypos verzió...sokkal kényelmesebben érzem magam itthon..
Régen én havi 1x jártam, de ajánlotta, hogy menjek gyakrabban.
Heti 1-ben maradtunk és 3-4 hónap után úgy éreztem, hogy vagy 10x gyorsabban gyógyulok. Ha lehet ezt így mondani.
#4 es.
Köszönöm. Igen interneten is szóbajöhet akár.
Mentálhigiénés szakember Tb alapúak . Akik szociálpedagógiat vagy pszichológiát tanultak esetleg pszichiáterként végeztek.
Varosokban vannak ilyen helyek ahová besétálsz es meghallgatnak. :) Bár a covid miatt ők is online vannak most.
Par ismerősöm ilyenhez jár, sőt, én is emaileztem Pszichológussal a mentálhigiénés körökből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!