Mit gondoltok azokról a pszichológusokról, akik mindenféle spirituális dolgot alkalmaznak, látnoknak, médiumnak tartják magukat, parapszichológiai módszerekkel dolgoznak?
Figyelt kérdés
2020. jún. 18. 15:00
1/3 anonim válasza:
Azt hogy ezek szélhámos kóklerek.
2/3 anonim válasza:
Csak pszichológusi diplomával nem csinálhat terápiát, ahhoz terapeuta szakképesítés is kell, ami sok idő, és drága.
3/3 anonim válasza:
En úgy tudom, hogy a pszichológusoknak nem megengedett, hogy spirituális irányba tereljék a beszélgetéseket. Ami egyébként érthető is. En sima pszichológushoz soha többe nem is mennek, kizárólag pszichoterapeutahoz, voltam mar olyan pszichologusnal, akin konkrétan semmilyen szakértelemet nem éreztem. Nem tudom mit tanult annyi évig az egyetemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!