Alakokat es fényeket látok?
Először azt éreztem figyelnek a lakásomban.. Aztan rajottem, hogy ezek ittmaradt lelkek es néhány démon de egyre többen vannak nálam, mert érzik, hogy gyenge vagyok és félek tőlük! Sötét alakokat látok a szobámban. Volt olyan, hogy a konyhában itta valaki a teám, pedig senki nem volt ott de tisztán láttam egy férfi alakot! Amikor alszok hallom hogy szuszognak, néha kopognak, es volt hogy egy fehér színű valami megnyilt.. Nem lehet mihez hasonlítani, olyan kis mini villám volt. :'D szerintem egy atjaro, es meg többen jöttek hozzám. Belenéznek a fejembe iranyitjak a gondolataimat es en ezt mar nem bírom! Nem akarok félni!
Mi bajom van, valaki segítsen kérlek! Családban volt depresszió, alkohol fuggoseg es skizofrénia, nem tudom mennyire örökölhetőek
Ja es fiatal vagyok, lehet, hogy csak figyelem hiányzik?
Kérj védelmet Mihály arkangyaltól, Jézustól, vagy Istentől.
Vegyél rózsakvarc, vagy ónix követ, lehet sima kő is, meg karkötő is, medál is, stb. Elég, ha csak rá gondolsz , hogy védelmet kérsz tőlük, és szerintem utána köszönd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!