Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A lanyom mindjart 17 es legi...

A lanyom mindjart 17 es legi utaskirsero akar lenni. Szabadidelyeben repulogep ulesrendeket szerkezt es menetrendeket. Kozben gondolatban amerikaba repul utaskiserokent . En aggodok . Felesleges ?

Figyelt kérdés
2020. nov. 14. 22:00
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Én a helyesírásodért jobban aggódnék.
2020. nov. 14. 22:05
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
Miért aggódsz? Amíg szabadidejében ülésrendet szerkeszt és képzeletben röpköd, nem pedig nyelveket tanul és sportol, nincs okod aggódni.
2020. nov. 14. 22:06
 3/7 anonim ***** válasza:
89%

"Szabadidelyeben repulogep ulesrendeket szerkezt es menetrendeket."

Azt mégis hogy, random kitalál neveket és ülésszámokat vagy mi? Nem igazán értem. Más kérdés, hogy irtó nehéz értelmezni az irományod.

Amúgy miért lenne baj? Ha összejön később a munka, az nagyon jó. Ha nem, hát nem.

2020. nov. 14. 22:15
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
És ezzel mi a bajod? Nem értem. Mire gondolsz, mi lehetne még?
2020. nov. 14. 22:15
 5/7 anonim ***** válasza:
63%
Miért aggódnál? Hogy van egy rendes jövöképe és tervei az életben? Én is aggódnék a helyedben, nehogy már legyen normális állása... Remélem ez egy kamu kérdés.
2020. nov. 14. 22:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
En ismerek legiutaskiserot, szepen keres vele.
2020. nov. 14. 22:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Honnan tudod mit csinál gondolatban?
2020. nov. 15. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!