Az egyik ismerősöm öngyilkos akar lenni? Mit tegyek?
Véletlenül tudomásomra jutott hogy az egyik ismerősöm öngyilkos akar lenni.
Ott voltam nála vendégségben és mikor nézelődtem nála a lakásban észrevettem a naplóját és beleolvastam.Szerencsére ő éppen telefonált úgyhogy nem látta .Tudom hogy nem szép dolog, én meg túl kíváncsi voltam de rájöttem hogy meg akarja ölni magát, mivel a naplóban már benne volt a búcsú levele. Itt elköszönt a szeretteitől,azt írja hogy minden megmaradt pénzét és a lakását a rokonaira hagyja. Még a dátum is szerepel benne 2021. Január 1. Mostanában elég furcsán viselkedik,senkivel nincs kapcsolata nem barátkozik, nincs párkapcsolata nincs gyereke. Tudom hogy nehéz sorsú családból származik és sokat harcolt az élete során de úgy tűnik hogy feladta. Azt is mindig mondogatja hogy Decemberben leszámol a munkahelyéről most már tudom hogy miért. Mit tanácsoltok mit csináljak?
Van jogom beleszólni az életébe vagy nincs?
Ne haragudj, nem tudok amellett elmenni, hogy TE TÉNYLEG BELEOLVASTÁL A NAPLÓJÁBA? Miféle ember vagy te? Oda a másik a legféltettebb titkait írja le. Szégyelld el magad, de gyorsan!
De különben sok olyan ember van, aki úgymond "öngyilkos akar lenni", aztán semmi nem lesz belőle. Az ilyet nem jegyzi fel az ember sehol. Csinálja és kész. Csak egy szakember segíthet rajta, senki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!