Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ki akar még meghalni? Ki nem...

Ki akar még meghalni? Ki nem bírja már elviselni ezt a világot? 😭Én már nagyon kivagyok!

Figyelt kérdés

2020. okt. 7. 00:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Mi a baj?
2020. okt. 7. 01:07
 2/15 anonim válasza:
94%

Az öngyilkossági segélyvonalak segítséget nyújtanak az arra rászorulóknak. Ha támogatásra van szükséged, vagy egy ismerősöd szorul segítségre, vedd fel a kapcsolatot egy segélyvonallal. Ha aggódsz egy ismerősöd miatt, bátorítsd őt is egy segélyvonal megkeresésére.

Kék Vonal

116111

LESZ

[link]

116123

sos@sos505.hu

2020. okt. 7. 02:08
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
Én szívesen beszélgetek veled ha elmondod mi a baj,de ne akarj meghalni,mindenkinek egy élete van amit úgy formál ahogy akar,ez soha nem megoldás,biztos megoldható a te problémád is..
2020. okt. 7. 02:23
 4/15 anonim ***** válasza:
93%

Én is így vagyok vele, de nem tehetem meg, gyerekem is van, szüksége van rám. Meg amúgy is vége lesz hamar, elrohannak az évek, felesleges siettetni.

Volt öngyilkos a családomban. Olyan pusztítást visz véghez az ilyesmi, hogy nem tudnám megtenni a családommal, akkor se, ha távoli rokonok.

2020. okt. 7. 02:29
 5/15 anonim ***** válasza:
83%
Nem kell siettetni a halált jön az mikor itt az idő .
2020. okt. 7. 03:30
 6/15 anonim válasza:
91%
Ha szükséged van rá, akkor írj nyugodtan. Hátha egy kicsit jobban éreznéd magad, ha van kivel beszélni.
2020. okt. 7. 12:25
 7/15 anonim ***** válasza:
87%
Nekem is írhatsz. Ha beszélgetni akarsz. Meg igazából bárki más is, aki még úgy érzi.
2020. okt. 7. 13:58
 8/15 anonim ***** válasza:
86%
En is ezt erzem tobb betegseggel egyutt elni ez maga a pokol,csak a szenvedes van nap mint nap
2020. okt. 7. 17:32
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal nehezebb élni mint meghalni. Nem bírom már azt a passzívságot és nemtörődömséget,hidegséget, meg nem értést amit másoktól kapok. Kértem ma segítséget, de azt mondta, hogy beszéljek mással. Az a másik is azt mondja. Csak Isten maradt egyedül, következőnek hozzá megyek el kérni, hogy segítsen. Ha Ő is elutasít akkor vége. Egyedül vagyok és szenvedek, kell valaki aki megmutatja a fényt, egyedül nem látom kiutat.
2020. okt. 7. 19:07
 10/15 anonim válasza:
87%
9-es, ha gondolod rád is érvényes a 6-os válaszom. Ha szükséged van valakire aki meghallgat akkor nagyon szívesen teszem. :)
2020. okt. 7. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!