Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depresszios vagyok es mar nem...

Depresszios vagyok es mar nem birom. Hogy jojjek ki belole?18/l

Figyelt kérdés

Nem merek uj dolgokba belevagni, mivel felek, hogy csak kudarc lesz a vege es meg rosszabbul leszek.

Mar kihatassal van az eletemre a dolog. Nem tudok tanulni, nincs motivaciom. Eveszavarom is lett.

Hogy legyen ennek vege?

2020. nov. 12. 19:59
 1/10 anonim ***** válasza:
22%
Szerezz egy 40+ palit és legyetek boldogok. Segít hidd el
2020. nov. 12. 20:10
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Itt senki nem fog segíteni arra valók az orvosok.
2020. nov. 12. 20:19
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Legyél erős fényben, segít leküzdeni, ne legyél sötétben vagy félhomályban. Csinálj magadnak programokat. Ne félj belekezdeni dolgokba (persze előtte azért tárgyilagosan át kell gondolni), a kudarcok az élet velejárói. Tud belőle tanulni az ember, ha nem veszi túlságosan a lelkére. A világ sokszor csak úgy megy előre, ha belevágunk, aztán vagy megy vagy nem megy. Ha nem megy akkor valamit rosszul mértünk fel, újrakezdésnél csináljuk valahogy másképp.
2020. nov. 12. 20:29
 4/10 anonim ***** válasza:
89%

Pszichiáterhez kell fordulni,lásd a 2.választ.

A fényterápia jó,de lehet önmagába kevés lehet.

Valószinüleg antidepresszáns gyógyszerek is kellenek.

Egyedül nem lehet belőle kimászni,szakemberhez kell fordulni.

2020. nov. 12. 20:33
 5/10 anonim ***** válasza:
73%

Hihetetlenek vagytok, hogy felpontozzátok a büdös tahót. Gratulálok. Ez kell egy mentálisan támogatásra szoruló embernek. S.ggfejek!

Kedves kérdező!

Szólj a szüleidnek erről, pszichiáter tud segíteni. Akár tb alapon tudna járatni téged klinikai szakpszichológushoz.

2020. nov. 12. 20:34
 6/10 anonim ***** válasza:
94%
Hát, amilyen helyzet van, nem csoda ha depressziós vagy, amúgy is nehéz elkezdeni valamit, főleg most, hogy ilyen bizonytalan minden. Nem hiszel magadban és félsz a kudarctól, nem tudom minek a következménye ez nálad, lehet azt érezted, hogy elítélnek vagy, hogy csak akkor szeretnek, ha jól teljesítesz. Higyj magadban és kezdj el bármit és ha nem sikerül akkor mi van? Megpróbálhatod újra vagy csinálhatsz másat, ne félj. Higyj magadban te is értékes, fontos ember vagy, majd ki fogod találni, hogy mihez kezdj magaddal, addig is próbálkozz, és vágj bele valamibe. Vagy kezdj el olyat csinálni, amit szeretsz, találj egy hobbit, hogy legyen sikerélményed. Kitartást neked, lesz jobb is, mint ami most van, és próbáld magad felfedezni.
2020. nov. 12. 20:37
 7/10 anonim ***** válasza:
25%
Mielőtt is pszichiáterhez kezdenél járni elmesélem neked mont itt nagyon sok valakinek, hogy megbolondultam a pszichiátriai szerektől! Epilepsziás rohamom is volt emellett hangokat hallottam és hallucináltam. Nekem a fő probléma megoldását a szülőktől való elköltözés hozta meg. Tessék a recepted! Mihamarabbi gyógyulást
2020. nov. 12. 20:40
 8/10 anonim ***** válasza:
47%
1./ a 40+-os pali,az már túl öreg ehhez.Kiégett, a munkaerő piacon ezt mondják.Fiatal kell mindenhova 20-35 között.
2020. nov. 12. 20:41
 9/10 anonim ***** válasza:
3%
Hmm szerintem tudná kényeztetni pedig és mind ketten jól járnának
2020. nov. 12. 20:44
 10/10 anonim ***** válasza:
40%
Én csak azt tudom felajanlani hogy meghallgatlak. Írj ha gondolod. 19l vagyok egyébként.
2020. nov. 12. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!