Szélsőséges hangulatingadozások, váltakozó önértékelés?
Sziasztok, azzal a problémával szembesültem egy ideje, hogy a durva hangulatingadozásaim teljesen ellehetetlenítik a mindennapjaimat. Reggelente általában jó kedvem szokott lenni, de ez úgy késő délutánra legkésőbb drasztikus elmúlik. Teljesen mindegy, történik-e valami rossz, vagy éppen jó, egyszerűen elromlik a kedvem. Ez annyira szélsőséges skála, hogy már-már öngyilkossági gondolataim vannak estére, pedig semmi nem váltotta ki. Az önértékelésem hasonlóan szokott váltakozni, sokszor érzem úgy, hogy milyen okos vagyok, az emberek örülhetnek, hogy ismernek stb. Majd ez teljesen megváltozik egyik pillanatról a másikra, nem vagyok képes egy értelmes gondolatot sem írni az esszémhez, úgy érzem, mindenki kreatívabb és ügyesebb nálam...
Tapasztaltatok már hasonlót? Személyiségzavar lenne, vagy inkább mentális eredetű? Nincs lehetőségem pszichológust felkeresni, nem mintha segítene. Régen voltam már mély depressziós (de akkor ilyen hullámok nélkül) és abból is inkább saját magam lábaltam ki.
Mintha én írtam volna...
Ne haragudj, érdemlegeset nem tudok hozzáfűzni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!