Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van értelme segítséget kérni?

Van értelme segítséget kérni?

Figyelt kérdés
Depressziós vagyok, vagy valamelyik válfaja több, mint 20 éve, most 30 vagyok. Valamikor gyerekként párszor voltam pszichológusnál TB-n, de utáltam nem hittem nekik, nem bíztam bennük stb. Magánra most sincs pénzem, TB-shez van értelme elmenni? Gyógyszert biztos, hogy nem fogok szedni például...nem vagyok hajlandó, de maga a terápia vagy nem tudom minek nevezem segíthet?

2020. nov. 7. 21:51
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
ha úgy érzed hogy kell orvos, menj, öngyilkosság nem megoldás. biztos hogy vannak emberek akiknek fontos vagy és szeretnek, gondolj ilyenkor rájuk.
2020. nov. 7. 23:20
 32/40 anonim ***** válasza:
90%
Ha halál vágyad van, fordulj szakemberhez! Ha mással nem akarod megbeszélni, nem akarod őket terhelni, ami egy buta gondolat, de erre való a szakember. Nincs gond a TB-ssel sem, egy próbát megér!
2020. nov. 7. 23:47
 33/40 anonim válasza:
van értelme.
2020. nov. 8. 10:54
 34/40 anonim válasza:

hogy érted hogy valamelyik válfaja? Gyerekkorodban mit állapított meg a pszichológus?

Párkapcsolatodban mennyire okozott nehézséget a depressziód?

2020. nov. 8. 15:44
 35/40 A kérdező kommentje:

Szorongást állapított meg, de többnél is jártam mivel "hüölyének" néztek úgymond, így a végén hazudtam is dolgokban, szóval kb. fel se fogták mi van...

Válfaját úgy értem, hogy borderline és stb.

Amúgy igen okozott az utolsó kapcsolatomnak ezért vetettem véget, mert sokszor bántottam és nem szerettem látni, hogy próbál segíteni és csak sérül ő is, sajnálom mai napig, de nemmegoldás, hogy tönkre tegyem mikor gyerekeket szeretett volna stb.

2020. nov. 8. 17:16
 36/40 anonim válasza:

Gyerekként talán nem vesznek túl komolyan, egy próbát megér felnőttként! De vigyázz, ha egy bunkó, vagy úgy érzed nem ért, keress másikat.

Ha annyira szeretett és próbált segíteni, akkor miért nem próbált veled maradni?

2020. nov. 8. 17:37
 37/40 A kérdező kommentje:
Próbált, de sokat veszekedtünk és szakítottam vele...
2020. nov. 8. 17:48
 38/40 anonim válasza:
Értelek. Keress fel egy pszichológust, ha úgy érzed ezt már nem tudod kezelni és megnehezíti az életed.
2020. nov. 8. 18:10
 39/40 anonim ***** válasza:
Kértél segítséget?
2020. dec. 5. 20:45
 40/40 A kérdező kommentje:
nem
2020. dec. 6. 20:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!