Van értelme segítséget kérni?
Figyelt kérdés
Depressziós vagyok, vagy valamelyik válfaja több, mint 20 éve, most 30 vagyok. Valamikor gyerekként párszor voltam pszichológusnál TB-n, de utáltam nem hittem nekik, nem bíztam bennük stb. Magánra most sincs pénzem, TB-shez van értelme elmenni? Gyógyszert biztos, hogy nem fogok szedni például...nem vagyok hajlandó, de maga a terápia vagy nem tudom minek nevezem segíthet?2020. nov. 7. 21:51
12/40 anonim válasza:
kávézóba, szórakozni esetleg moziba se? nagy ritkán se? ezek kizökkenthetnének a mindennapjaidból
13/40 anonim válasza:
nics senki akire számíthatnál vagy segítséget kérnél tőle?
14/40 A kérdező kommentje:
Mert nem tudom már leplezni, nem tudom jól érezni magam, csak ártok másoknak ezzel, a depressziós emebr borzasztó önző, nem tudok mások kedvéért se úgy viselkedni, mintha midnen oké lenne...ha valakit ezek a dolgok kizökkentenek nem depressziós vagy nem oylan súlyos, nálam még rosszabbak is vannak, akiknek felkelni is nehéz, én még éppen felkelek, elmegyek dolgozni, amit muszáj megcsinálok, de semmi több és ez egyre szükebb és szükebb keretek között mozog.
2020. nov. 7. 22:35
15/40 anonim válasza:
elhiszem hogy ez nehéz lehet mind mondtam van ilyen barátom, én kitartok mellette. ha neked van ilyen, ne lökd el magadtól
16/40 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne ez a mindennapi rutin még rosszabb lenne, egyáltalán mem tudok kiszakadni a komfortzónámból, örülök, hogy ezt is fenntartom. Bármibe fogok vagy bármi irányába felmerül, hogy vágyakozzak vagy iyolenek, mindig az lebeg előttem, hogy úgyis véget vetek majd egyszer ennek, akkor meg minek...:D
2020. nov. 7. 22:39
17/40 anonim válasza:
ha mégis akad egy barát, ismerős, kolléga akivel ha nem is erről de dolgokról tudsz beszélni próbáld meg hátha megért
nem hiszem hogy ilyened ne lenne
18/40 A kérdező kommentje:
Hidd el, hogy nincs :D részemről szerencsés, hogy egy zárható irodában dolgozom, ahová a főnökön kívül más nem jöhet be, és van, hogy egész nap nem találkozok emberekkel. Biztos volt holyan időszak mikor próbáltam másokba kapaszkodni, de mostmár nagyon zavarna még ha segíteni is akarna valaki, hogy csak miattam neki is szarabb legyen, az emebr ne akarjon depressziósokkal foglalkozni, ha ő maga jól van, mert úgyis csak lehúzzák és még hálásak se tudunk cserébe lenni :D
2020. nov. 7. 22:48
19/40 anonim válasza:
Butaságot beszélsz. én bármikor nagyon szívesen segítek a depressziós barátomnak, még ha nehéz neki meg nekem is
20/40 A kérdező kommentje:
De én nem szeretném, hogy bárki segítsen :D egy pszichológus más, mert ez a munkája...de más emberek lelki állapotát lehúzni, nekem kellemetlen, még akkor is, ha az amásik úgy gondolja nem az. A másik meg hogy egyre kevesebb a tolerancia szintem is, minden idegesít másokban, ennek megfelelni se lenne egyszerű, ha akarnám se :D
2020. nov. 7. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!