Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van értelme segítséget kérni?

Van értelme segítséget kérni?

Figyelt kérdés
Depressziós vagyok, vagy valamelyik válfaja több, mint 20 éve, most 30 vagyok. Valamikor gyerekként párszor voltam pszichológusnál TB-n, de utáltam nem hittem nekik, nem bíztam bennük stb. Magánra most sincs pénzem, TB-shez van értelme elmenni? Gyógyszert biztos, hogy nem fogok szedni például...nem vagyok hajlandó, de maga a terápia vagy nem tudom minek nevezem segíthet?

2020. nov. 7. 21:51
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
és ismerkedéssel hogy állsz?
2020. nov. 7. 22:54
 22/40 A kérdező kommentje:
Sehogy :D örülök, ha nem látok embereket.
2020. nov. 7. 22:55
 23/40 anonim ***** válasza:
próbálj meg barátokat szerezni. segít.
2020. nov. 7. 22:57
 24/40 A kérdező kommentje:
ilyeneken már túl vagyok, nem kell más ember az életembe, szerintem ennyi évesen még egy normális ember is nagyon nehezen talál barátot, nem hogy egy hozzám hasonló, miről beszélgessünk az ögyilkosság különböző formáiról? :D Nekem arra lenne szükségem, hogy ne épüóljek le fizikálisan, hogy másra legyek szorulva, ennél többet nem várok, nem is hiszem, hogy ebből fel lehet gyógyulni. Egyszewr valószínűleg az öngyilkosság lesz a vége, de egyelőre nem vagyok rá képes és még kitudja hány év fog így eltelni, hogy minden nap felér egy kínzással.
2020. nov. 7. 23:02
 25/40 anonim ***** válasza:

olyan ember akivel van közös témád, film sorozat zene hobby ilyenek

ha találsz ilyet akivel tudsz ezekről beszélni, hasonló az ízlése mint neked netalán beszélni is szeretsz vele erről akár nő akár férfi egy próbát megér. öngyilkosság nem megoldás, keress fel egy szakembert.

2020. nov. 7. 23:04
 26/40 A kérdező kommentje:
Ezek egy egészséges emberre vallanak, nem rám.
2020. nov. 7. 23:06
 27/40 anonim ***** válasza:
mi? hogy vannak dolgok amiket szeretsz?
2020. nov. 7. 23:10
 28/40 anonim ***** válasza:
nincs is senki akit kicsit is kedvelnél vagy elviselnél?
2020. nov. 7. 23:13
 29/40 A kérdező kommentje:
igen, meg beszélgetni szeretnék, vagy egyáltalán bármit szeretnék :D
2020. nov. 7. 23:14
 30/40 anonim ***** válasza:

unalmasak lehetnek a mindennapjad

ha mégis találsz valakit aki kitart melletted ne lökd el.

2020. nov. 7. 23:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!