Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valami gond van velem?

Valami gond van velem?

Figyelt kérdés
Már régóta nincs kedvem semmihez, mindent csak úgy megcsinálok, belefásultam az egész tanulásba.Rengeteg stressz ért, nehéz volt a gimi, nem úgy alakult, ahogy elterveztem, majdnem mindegyik napom sírással telt, nem ment a beilleszkedés, kissebbségi érzésem volt és állandóan szorongtam emiatt nem tudtam teljesíteni, aztán még jobban szorongtam, pokoli körforgás volt. Az életem minden egyes területén ezt érzem, hogy nem vagyok elég jó, nem vagyok elég szép, okos és szerethető, nem vagyok jó semmire(ezt apámtól sokat hallottam). Ezek az érzések mindig bennem voltak, egy ideje nagyon felerősödtek, úgy érzem elvesztem és nem haladok semerre, a napi feladataimat is megnehezíti, legszívesebben aludnák vagy megszünnék. Nincs kedvem, olyan beszippantó szomorúság van bennem. Mit kezdjek evvel? Valami ötlet, hogy mi zajlik bennem?
2020. nov. 3. 14:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Kevert szorongásos depresszió a neve. Elég gyakori állapot, viszont jól kezelhető. Pszichológus, pszichiáter tud segíteni. Magadért annyit tudsz tenni, hogy nem esel kétségbe, és igyekszel pozitívan hozzáállni a dolgokhoz.
2020. nov. 3. 14:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Én nem úgy fogalmaznék, hogy gond van veled, hanem hogy bajba kerültél és segítségre van szükséged. Pszichológus, pszichiáter, vagy ha nem elérhető, akkor egy jó barát, akivel el tudsz beszélgetni és nem ítélkezik. Egy jó szorongás/depresszió önsegítő könyv is használna valamennyit, ha nagyon nincs más.
2020. nov. 3. 14:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!