Más szemelyisegzavaros is tapasztalja ezt? Hogy lehet ezt elviselni?
A véleményingadozásom már teljesen elveszi az eszem. Sok példám van. Szorongó vagyok es ha pl. Egy Utazás előtt állok akkor az egyik pillanatban Még teljesen fel vagyok villanyozva, Aztán elkezdek szorongani és elkezdek azon gondolkodni hogy mi fordulhat majd rosszra és ezután 1 mp alatt meggondolom magamÉs hirtelen már nem is akarok menni ez a két véglet Kb. százszor képes váltakozni a fejemben. Vegyünk például egy veszekedést valakivel, Mivel BorderLine vagyok és nárcisztikus vonásaim is vannak ezért 1 perc alatt a végletekig képes vagyok meggyűlölni valakit, Aztán ha bocsánatot kér és újra normális lesz velem akkor akkor megenyhülök felé és az extrém gyűlöletből már Semmit nem érzek
Sokszor pont Azért gyűlölöm magam és haragszom magamra mert nem érzek gyűlöletet egy olyan valaki iránt, Aki ártott nekem
Bár azt gondolom hogy ez a saját elmém természetes védekező funkciója mivel amikor gyűlölök valakit az annyira intenzív hogy szinte beleőrülök.
Viszont mivel sajnos túl érzékeny típus vagyok ezért sokszor nem tudok beleállni úgy veszekedésekbe ahogy kellene mert lefagyok Közben és elkezdek remegni, Pedig ha valakinek akit utálok megmondhatom a magamét az mindig nagyon jó stresszlevezető.
Nagyon jó szó a személyiségzavar mert szerintem itt már tényleg személyiségingadozásról van szó és nem hangulatingadozásról
Egész életemben ilyen voltam de ahogy öregszem ez csak egyre rosszabb lesz, Hogy lehet így élni anélkül hogy előbb utóbb ne őrüljön bele az ember?
Pedig ha a férjed normálisan kezelne, akkor sokkal jobb állapotban lennél, ha normális bánásmódot kapunk az nagyon sokat segíthet rajtunk
Tudom hogy az elhagyástól való félelem a személyiségzavar része de ezt a helyzetet én nem tudnám elviselni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!