Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Barátnőmnek pánikrohama volt,...

Barátnőmnek pánikrohama volt, ez volt az első ilyen velem, eléggé lesokkolt és tanácstalan vagyok, ilyenkor mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Így kívülállóként tudok neki segíteni azon kívül, hogy visszafogom?

Nagyon durva volt, meg akart halni, ordította, hogy elege van az életből és minden áron ki akart futni az útra

Légyszíves segítsetek, felkészültebb szeretnék lenni

19f 19l

2020. okt. 24. 13:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Te csak annyit tudsz segíteni, hogy átbeszéled vele a dolgokat, ahányszor csak akarja. "Betelt" a lelke negatívumokkal, stresszel, amit már nem tud kezelni, ezért a teste jelzett. Autogén tréninggel (neten találsz gyakorlatokat), meditációval lehet oldani, de a hosszabb távú megoldás az okok csökkentése, megszüntetése, aminek megoldása rá vár, helyette nem tudja senki megcsinálni.
2020. okt. 24. 14:06
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Aki pánikrohamot kap,annak halálfélelme van.Ha halálfélelmed van,akkor ki akarsz szaladni az útra és meghalni? Nem hiszem...
2020. okt. 25. 08:15
 13/14 A kérdező kommentje:
Figyelj, nem értek hozzá, én így gondoltam, de mondtam, hogy javítsatok ki ha tévedek
2020. okt. 25. 08:17
 14/14 anonim ***** válasza:
91%
Ez hiszti volt nem pánikroham. Tudom miről írok pánikbetegként.
2020. okt. 25. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!