Barátnőmnek pánikrohama volt, ez volt az első ilyen velem, eléggé lesokkolt és tanácstalan vagyok, ilyenkor mit tudok tenni?
Így kívülállóként tudok neki segíteni azon kívül, hogy visszafogom?
Nagyon durva volt, meg akart halni, ordította, hogy elege van az életből és minden áron ki akart futni az útra
Légyszíves segítsetek, felkészültebb szeretnék lenni
19f 19l
Szeva, elég lett volna rákeresni a neten: [link]
Örülök, hogy segíthettem.
Köszönöm, de itt nem térnek ki a külső emberre, a mély légzést
Még annyi, milyen érveket tudnék mondani neki, hogy elmenjen pszichológushoz? Az első kisebb rohamok óta mondom neki de feleslegesnek tartja és nem akarja egy idegennek elmondani
Ugyanazeket a tippeket elmondod neki, megpróbálod rávezetni pl. a nyugodt légzésre.
Említsd meg neki, hogy a pánikroham a halálát is okozhatja, ha nem kezeli.
Biztos, hogy pánikroham volt? Nekem volt már nagyon intenzív rohamom, de én akkor nem akartam szaladgálni sehová és ordítani sem voltam képes. Halálfélelmem volt, szinte lebénultam, erős szívdobogás, hányinger, hasmenés, fulladás, erős izzadás, nagyon erős szívdobogás, légszomj.
Az segített, ha valaki ott ült mellettem, de nem ért hozzám. Mély levegő, ablak kinyit és végtelen türelem.
Az utcán voltunk
Tünetek alapján az
Nagyon zihált, folyamatosan sírt és remegett, néha egy kicsit lenyugodott de egyszer csak megint ordibált, folyamatosan szorított
Nekem ez pánikrohamnak tűnik, de javítsatok ki ha tévedek, én csak segíteni szeretnék neki
Ez nem pánikroham volt, annak a tünetei a szívrohamhoz hasonlítanak leginkább. Erős szívdobogás, félelem, izzadás, halálfélelem.
A barátnőd hiszti rohamot kapott. Ezen tipikusan egy nagy pofon szokott segíteni.
Valószínüleg én voltam, ha bulizunk akkor általában történik valami amit félreértünk és összeveszünk rajta, viszont ilyet még sosem váltott ki belőle semmi
Sokat stresszel, főleg a suli és a továbbtanulás miatt is, a szülei szeretik és ő is őket de nagyon sokat piszkálják minden miatt
Nem színészkedett és ő pont nem az a manipulatív személyiség, pont az ellentetje
Eddig minden köztünk lévő problémát meg tudtunk beszélni, ezt is meg tudtuk volna, úgyhogy indokolatlan lett volna
És nem csak egy kis színjátszás volt, nagyon sokáig, úgy 1-másfél óráig tartott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!