Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Élethosszig tartó depresszió...

Élethosszig tartó depresszió létezik?

Figyelt kérdés

2020. okt. 23. 13:28
A kérdező szavazást indított:
Nem létezik
Létezik, aki egyszer beleesik, annak nincs vissza
Létezik, de előbb utóbb a többség kigyógyul
27 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
38%
🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️
2020. okt. 23. 15:00
 2/8 anonim ***** válasza:
45%

Az orvosi értelemben diagnosztizált depresszió még gyógyszer nélkül is elmúlik 1 év alatt. ( beszűkült tudatállapot, hihetetlen enerváltság, étvágytalanság, lehetetlen alvás..) Ez régóta tudott pszichiátriai tény.

Persze ez maga a betegség, ami nem egyenlő azzal, hogy ha valakinek teljesen minden szinten elbaszott az élete, akkor az megoldódik.

2020. okt. 24. 00:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a depresszió pontosan egy ev után egyszerűen elmúlt minden eddigi depressziós embernél...

nekem 9 eve tart. 9. Komolyan kijelentesz ilyesmit?

2020. okt. 24. 02:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát nekem 10 éve van,és valószínűleg így fogom leélni az életem, de lehet hogy 1.es, h igazad van és csak elbaszott az életem
2020. okt. 24. 07:48
 5/8 A kérdező kommentje:
*2.
2020. okt. 24. 07:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
En evek oda depresszios,panikbeteg,szoc fobias, szorongasos vagyok. Nyilvan ha makk egeszseges lennek akkor a depresszio is elmulna, de mivel nem, igy a depi is marad.Raadasul ha mas teren is szar az eleted akkor mar ugy vagy vele minek elsz tok felesleges.
2020. okt. 25. 02:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem rengeteg éve van "súlyos depressziós epizód pszichotikus tünetek nélkül", állítólag azért, mert későn derült ki az Asperger-szindrómám, ezért nem eszerint kezeltek, de van még elektív mutizmusom, szociális fóbiám és kényszerbetegségem is, úgyhogy nincs valami jó életem, úgyhogy nálam nem csoda a depresszió...
2021. aug. 30. 19:05
 8/8 anonim ***** válasza:
mániás depresszió sosem mulik el.
febr. 3. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!