Hogyan tudnék újra megtanulni nevetni?
Attol mert mondjuk szomorú vagy még nem vagy depresszios.
Tortent valami trauma ami ezt kivalthatta?
Tudom sokam hulyesegnek tartjak de en sajat boromom tapasztaltam higy nem az: a helyes etkezes es vitamin bevitel (nem kapsszulakbil, etelekbol) sokat tud javitani a kozerzeten.
Ha esetleg serdulokorban vagy a hormonvaltozas is okozhat levertseget.
Ha van a kornyezetedben olyan ember akiben bizol es tudod hogy nem faszsagokat beszel beszelgess vele, lehet eleg ez is.
Sulyosabb esetben pszichologus felkeresese javasolt.
Le írok két netes oldalt hátha segít mert sajnos én sem szoktam nevetni elfásult vagyok, de le írok még pár mondatot amit javaslok tartsd be.Tanulj meg mosolyogni! | Dundi Angyal
dundiangyal.cafeblog.hu › 2016/02/29
Translate this page
Feb 29, 2016 — Bár én azt hittem, hogy mosolygok, akik engem néztek, azok szerint ez semmi nem volt. ... hogyan lehet megtanulni mosolyogni (akkor is, ha nem úgy érzem). ... Címkék: buddha, cél, laugh, mosoly, nevetés, pozitív, siker ...
Missing: újra viccet mesélnek oka?
Gúnyolódik, sérteget, majd közli, hogy nem értem a viccet ...
divany.hu › humor-es-agresszio
Translate this page
Nov 9, 2018 — Óriási erő rejlik abban, ha valaki időnként őszintén képes nevetni a gyarlóságain és az élet mérhetetlen ... Önleértékelő humor: én űzök viccet magamból, hogy mások ne bántsanak ... Az agresszív viccelődés megalázó lehet annak, akin élcelődnek. ... Ha rendszeresen ilyenkor jelentkezik, annak oka van.
Optimizmus 10 pontja!
1 Jó szokásokat fogok kialakítani és ezek rabja leszek!2 Szívemben szeretettel köszöntöm a napot !3 Rendületlenül kitartok míg a sikert el nem érem!4 A természet legnagyobb csodája vagyok!5 Ma úgy fogok élni ,mintha ez lenne az utolsó napom !6 Ma úrrá leszek az érzelmeimen!7 Nevetni fogok a világra8 Ma megszázszorozom értékeimet9 Most fogok cselekedni10 imáimban útmutatást kérek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!