Mit tudnék tenni szorongás ellen? Többi lent:)
Már egy pár hónapja megfigyeltem, hogy nyomás alatt nem telejsítek jól.
Ma három főtantárgyból írtunk felmérőt és rengeteget készültem rájuk, de mikor odakerült elém a lap, osztani is elfelejtettem. Remegni kezdtem, izzadtam és teljesen kifordultam magamból. Próbáltam nyugtatni magam, lélegezni és koncentrálni. Mire sikerült lenyugodnom és folytatni már a lapokat összeszedték.
Teljesen leblokál az agyam, ha kisebb nyomás, stressz alá kerülök.
Lelki háttere is lehet az egésznek. Az összes osztálytársamat gyűlölöm, mert rengeteget csúfolnak az alakom meg a kinézetem miatt és amibe csak lehet belekötnek.
E mellett önbizalomhiánnyal is küzdök, de ez ellen már találtam megoldást és hatásos is.
Kérlek, ha valaki volt hasonló helyzetben és talált rá megoldást az írja le!
Nézd, ez attól függ.
Mennyire szeretnél változtatni, mennyire szeretnél időt energiát rászánni, aztán mennyire van esetleg minderre még pénzed is?
Sok megoldás szerű van.
Kezdve egy kis meditálástól egészen a pszichoterápiáig, ezt javasolnám leginkább.
Mi a baj az alakoddal?
Gyanítom egészen szép sérüléseket szedtél már össze, ezekkel jó lenne foglalkozni. Elnyomni ellehet ideiglenesen a szorongást, xanax. De úgyis utat fog törni idővel, ha a gyökere nincs megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!