Erdemes pszichoterapiara menni, hanem egy konret problemam van hanem rengeteg?
Nagyon sok dolog van ami nem ugy tortent a multamban ahogy kellett volna. Rengeteg hibat is elkovettem. Osszeirtam hogy mik bantanak, mik jelenleg a problemaim es mi az ami ezekhez vezetett. Vannak dolgok amiknek felek a kovetkezmenyeitol, szorongok.
Lenyegeben osszeirtam az eletem es a problemaim gyerekkoromtol mostanaig. Most 27 vagyok. Ezek bantanak, aggasztanak es hatassal vamnak a jelenlegi eletemre is.
Osszeirtam az aktualis problemaimat is, de ugy erzem hogy a multam is kell hogy kontextusba helyezze a dolgokat.
Valoszinu az elso 50 perces konzultacio ezzel el is fog menni es csak a masodikon jutnank hozza hogy atbeszeljuk a dolgokat.
Magan szakemberhez mennek. Nem hiszem hogy allamin van erre kapacitas.
Valoszinu pszichiaterhez mennek aki csinal pszichoterapiat mert lehet hogy antidepresszans kurara is szuksegem lenne (foleg a sulyos alvasproblemaim miatt).
Olyan szakembert szeretnek budapesten aki foglalkozik csalad terapiaval is mert kesobb elmennek a szuleimmel is. Nem art ha a pszichoszomatikus betegsegekhez is ert.
Esetleg tudtok valakit javasolni?
Lehet hogy megfogadom a tanacsot. Nezek pszichologust is. Voltam mar egyebkent pszichologusnal, tanacstalan volt.
Lattam tobb pszichiatert is aki azt allitotta hogy elsosorban terapiaval kezel, ha szuksegesnek latja akkor ir fel gyogyszert vagy rendel el vizsgalatokat.
Ti ugy latjatok hogy ok inkabb csak eszetlenul gyogyszerezik az embert? Vagy mas ellenervetek van?
Foleg az alvasproblemaim aggasztanak.
Rengeteg lelki problemam van. Terapiara ettol fuggetlenul szuksegem lenne.
De az alvas problemam az ami surgusebb, mert nagyon hatraltat a munkaban. Veszelyezteti az egzisztenciamat. Mar rengeteg mindent kiprobaltam
Gondoltam osszekotom a kettot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!