Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bipolarisok, ti mit es hány...

Bipolarisok, ti mit es hány féle gyógyszert szedtek? Főleg ha szorongással is társul?

Figyelt kérdés

Stimulotont kaptam első körben, de borzalmas volt... most mar egy hete nem érem el a pszichiaterem.

A szorongás mára mar elviselhetetlen es a donteskeptelenseg is. Ott tartok, hogy nem tudom elvállalni azt a munkát, amit jobb napjaimon imádtam csinálni. Utazni kell hozza es képtelen vagyok elviselni a tesztelessel jaro mizériát. Enni nem tudok, ennek ellenére hányás közeli állapotban vagyok a szorongástól. Mit lehet ilyenkor tenni?

2020. okt. 13. 00:37
 1/4 anonim ***** válasza:
A frontin gyors segély. Hívd fel a pszihiátriai ambulanciát.
2020. okt. 13. 04:59
 2/4 A kérdező kommentje:

Arra mar régóta rá vagyok szokva sajnos

Talán az is a baj forrása

2020. okt. 13. 06:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Az elég nagy baj.

Régóta küszködsz ezzel a betegséggel? Nem lett volna szabad csak a frontinra hagyatkozni mingyárt antidepresszánst kellett volna kapjál. Eleinte rosszul van tőle mindenki de aztán sokkal jobban leszel.

2020. okt. 13. 06:05
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én Lamolepet szedek 200mg-ot, Scippat 5mg-ot és Frontint 1,5mg-ot.

A frontinra sajnos egy idő után immunis lesz az ember ez is lehet a baj.

2021. febr. 24. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!