Egy egészséges ember nem így érez?
Mi számít egészségesnek... Attól, hogy az emberek különbözőek, még nem biztos, hogy egyik mentálisan egészségesnek, a másik betegnek számít. Most az a divat, hogy mindennek adni kell egy nevet és az "idális"-tól eltérőt betegségnek kell tituálni. Nekem sokszor rossz a kedvem, nehezen tudok örülni dolgoknak, gyakran szorongok, én egy ilyen ember vagyok, ha elmennék pszichiáterhez, biztos kapnék én is egy diagnózist. A gének és a környezet határozza ezt meg, én szerintem nem biztos, hogy jó ha túlzottan kívülről bele van ebbe piszkálva, kivéve a szélsőséges eseteket, amikor valaki önmagára vagy másra veszélyes, viszont nem kell mindenkinek pozitív életszemléletűnek lennie és folyton mosolyognia. :)
Szóval hogy a kérdésre is válaszoljak, nem hiszem, hogy beteg lennél a leírtak alapján, lehet, hogy csak egy rosszabb időszakodat éled vagy ilyenné formáltak a körülmények. A helyedben nem szoknék rá a gyógyszerekre, valahogy anélkül kéne megoldani a problémát. Nincs esetleg valami, ami boldoggá tenne, csak eddig nem merted megtenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!