Hogyan lehetne ebből kitörni?
Tavaly elég erősen kényszerbeteg voltam kényszergondolatok és cselekvések annyira hogy már azthittem belehalok jártam pszichológushoz+pszichiáter
akik valamelyest tudtak segiteni azonban az igazi változást hosszú idő és "rádöbbenés" hogy van fontosabb dolog is mint a gondolataink...
általában régebben ahogy mostanában is rám tör egy gondolat és elkezd "bántani" max 2 hetet szoktam rajta töprengeni..
azonban most itt van egy valódi jelenet a múltból ami már 3 hónapja kisért egyfolytába.
nem tudok rendesen aludni rémálmaim vannak, ordibálok ha rámjön ez a gondolat, nagyon elkezd fájni a fejem, sirógörcs stb.
egyszóval igazából kikészültem/kikészülök.
dilemmázok magamba erről mindig mondom "magamnak" hogy engedd el ezt a dolgot.
de a legvégén nem birom elengedni.
én próbálok ezen túllenni de ez nem fog menni azthiszem.
nem tudom mit tehetnék bánt ez a régi dolog ami történt velem a múltban, nagyon erősen bánt és nem tudok mit tenni vele.
Próbálok megbocsájtani (mert itt erről lenne szó) annak aki bántott de ez elég nehéz dolog.
Régent történt a dolog 5 éve de most 3 hónapja csapódott le bennem "igazán" tudtam régen is hogy megtörtént de nem foglalkoztatott most pedig egyenesen megöl..
és ugye ez a kettő egybevág kényszergondolat+ez a sérelem a múltból.
az a gond hogy annyira sértett engem ez a dolog hogy nem tudok kimászni ebből.
mit tehetnék?
hogyan bocsájthatnék meg?
Én hiszek Istenben és hogy meg kell bocsájtanom de egyszerűen nem megy!
ha tudtok linkeket a sérelmek feldolgozásáról, megbocsájtásról vagy csak bármit ami legalább eltereli a gondolataimat erről..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!