Létezik olyan, hogy valaki nem tud kigyógyulni a depresszióból és egész életében depressziós?
Figyelt kérdés
2020. okt. 4. 21:19
1/5 anonim válasza:
Alkati kérdés. Szeritem van olyan, akinek egyszerűen a része a depresszió. Pl. én.
2/5 anonim válasza:
Szerintem biztosan.
Például az öngyilkosok? Ha belegondolunk, örökké azok maradnak, és nem a semmiért tették, amit tettek.
3/5 anonim válasza:
Endogén depressziòsok. Ők alt. öngyilkosok is lesznek.😔
4/5 anonim válasza:
Én is depressziós vagyok, de én tudom az okát. Teljesen inkompetens vagyok a témában, de a depressziót azt nem egy vagy több tényező váltja ki? Elméletileg ha kezelve van a kiváltó ok, akkor megszűnik a depresszió is, nem?
5/5 anonim válasza:
Igen, létezik. Úgy születtem, hogy eleve bennem volt a depresszióra való hajlamosság. Emellett persze erős kiváltó okok is létrejöttek sajnos a családom részéről. Magyarán mondva lerombolták a lelkivilágomat, és ezt már nem lehet visszaépíteni. Sőt esélyem sincs rá.. De már beletörődtem. Én úgy fogok majd meghalni hogy semmi szépet nem éltem át. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!