Miért lehet az, hogy szeretem felhívni magamra a figyelmemet a depressziómmal kapcsolatban es szeretek drámai lenni?
Figyelt kérdés
Annak ellenére, hogy felemészt a depresszió és a szorongás, késztetést érzek arra, hogy felhívjam magamra a figyelmet. Persze nem mindenkiét, az ismerőseim előtt mindig a tokeleteset mutatom, a közösségi médián is, viszont a családom előtt, akik már eleve tudják, hogy gond van velem, azt akarom, hogy aggódjanak értem. Vagy pl. ha maladaptiv almodozasba menekülök es elképzelem, hogy híres vagyok, ott is midnig felhívom magamra a figyelmet a depressziómmal és ettől magasztosabbnak érzem magam... valahogy mindig is vonzódtam a bonyolult, meg nem értett, intelligens művészlelkekhez es nekik általában mindig voltak mentális problémáik.2020. okt. 2. 09:50
11/11 anonim válasza:
Ezt annyira átérzem. Én is borderline vagyok. Általában erősnek mutatom magam,de amikor eluralkodik rajtam a depresszió vagy az érzés,hogy xy nem törődik velem akkor kezdem magam "sajnáltatni". Ez nem tudatos részemről,de mégis ezt teszem,azt akarom,hogy foglalkozzanak velem,hogy szeressenek. Sajnos a borderline az ilyen,hisz azért alakul ki mert nem kaptunk elég szeretetet és figyelmet gyerekkorunkban. Ez egy betegség ezt jó lenne már mindenkinek felfogni,nem választás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!