Hogyan tudnám magam túltenni a tűfóbiámon?
Találd meg az okait, miért rettegsz ennyire a tűktől. Oké, hogy fáj a szúrás, de egy FÓBIÁNAK mélyebb okai vannak, hiszen az már eltúlzott, irracionális félelem.
A csatatéren amúgy sokkal nagyobb fájdalmak érhetnek, mint 4 pici szuri.
Ezzel teljesen együtt èrzek veled èn is rettegek a tűktől, volt hogy a mentős kèrdezte, hogy haza vigyen e vèrvètelről. Na meg szakàcs vagyok ùgy,hogy nem birom a vèrt ès naponta megvàgom az ujjam ès egy közèpkori eggyesületbe is jàrok ahol igazi kardokkal harcolnak a csalattarsaim ès nem egyszer előadàson nem csöpög hanem folyik a vèr mert valakinek meg sèrül a keze vagy az arca. Szòval ja :D
A kèrdèsre vàlaszolva meg fogalmam nincs, èn soha nem tudtam megbirkòzni vele mai napig 18 èves vagyok. Szerintem ez egy olyan dolog amit csak a gyakorlattal lehet leküzdeni miòta remdszeresen megvàgom az ujjam a kisebb vèrtől màr nem annyira vagyok rosszul mint règen szinte elàjultam a gondolattòl a konyhàban, hogy csak megvàgtam magam ès vèrezni fog pedig mèg meg se indult a vèr. :DD
Ugyhogy nem mondom h menj ès szurkàld magad de baràtkozz a tűkkel(ne szurkàld magad lècives xd) csak szerezz mondjuk egy varròtűt ès nèzegesd vagy tudom is èn... pròbàlok biztatni sry ^.^"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!