Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Segítségre van szükségem,...

Segítségre van szükségem, mert nem bírom ki sokáig (?)

Figyelt kérdés

Drogfüggőség...

Romlott, elítélt hajlamok...

Érzelmek nélküli, kopott lélek...

Ébrenlét napokig...

Senki akivel beszélek...

Fogalmam sincs mihez kezdjek..

2020. szept. 21. 20:28
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
91%
Segíteni csak annak lehet, aki igényli és nem kibúvókat keres bármi féle ajánlott megoldásra.
2020. szept. 21. 22:54
 12/34 A kérdező kommentje:

||22:41||

A fórumot nem találom sajnos...

Kedves tőled, jól esik az utolsó mondatod, de lenne hova fejtegetni, hogy rossz vagy jó ember vagyok..

De azt nem kétlem, hogy sokan vagyunk.

||21:49||

Lehet, hogy úgy tűnik, de a pedofília nem a legnagyobb "bajom".

Az érzések közül a szégyenérzet is eltűnt, csak alkalmanként jön elő amikor épp depressziózok a szerek kiürülése miatt.

Nem azt mondom, hogy kizárt, hogy a jövőben bármit is érezzek, de nem valószínű, hogy fogok. Tudod titkon szeretnék egy szerető párt (intellektusától függően) és még ha kicsit morbid is, de szeretnék gyereket is. Nem kezdek el magyarázkodni, hogy nem ártanék a gyerekemnek, ha lenne. így van és kész. De mindez nehézkes, mert közutálatnak örvend a pedofília és nem lehetnék őszinte az elméleti párommal. Őszinteség nélkül meg szar az élet és a kapcsoltok.

Az utolsó mondatodra reagálva:

Szerintem tudat alatt arra hajtok.

||21:42||

Hogy szokjak le, vagy hogy akarhatnék leszokni, ha azért szoktam rá, hogy (ahogy te mondtad) a "többi" ne okozzon terhet.

Sajnálom, hogy nem létezik olyan eljárás/terápia stb. ami a büntetlen előéletű pedofiloknak nyújtana segítség. Hogy a francba ne kattognék ezen?!.... Ti ugyan nem, és ez jól esik, de a társadalom majdnem teljes mértékben elítéli, gyűlöli, kínozná, kasztrálná, ölné a pedofilokat akkor is ha azok sosem nyultak gyerekhez, tinédzserhez. Részben emiatt is állok alapból ellenségesen és zárkózottan az emberekhez, esélytelenné teszik a megoldást. De félreértés ne essék. Alapjáraton, a nehézségeimért és a többi sz@r miatt nem hibáztatok senkit. Csak próbálok nyugalomban ellenni egyedül.

2020. szept. 21. 23:16
 13/34 anonim ***** válasza:
85%

Vannak azért jobb drogambulanciák is. Pl Pesten a válaszút

[link]

Igaz én azért szoktam oda járni hogy fecskendőt cseréljek, de ott pl jó fejek vannak.

Érdemes azért körülnézni...

2020. szept. 22. 08:03
 14/34 A kérdező kommentje:

8:03

Érdeklődni fogok náluk, köszönöm..

2020. szept. 22. 08:30
 15/34 anonim ***** válasza:
#8. Azt írod, hogy a drogfüggőség súlyosabb, mint a tény, hogy pedofil hajlama van. Ez azért nem így működik. A droggal magát teszi tönkre, míg a másik dologgal esetlegesen védtelen gyerekeket ronthat meg. Érdemes ezen elgondolkodni.
2020. szept. 22. 12:40
 16/34 A kérdező kommentje:

12:40

Igazad van. Sokmindent megtehetnék, ahogy bárki. De nem fogok. Ha ez megnyugtat téged, elobb nyirnám ki magam. Fura, de igazából, a korombeli és a nálam 5-10 évvel idősebb lányok is érdekelnek

2020. szept. 22. 13:44
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kaparjad össze magad! Ne nyafogj! Tudom, könnyű ezt írni. DE! Voltam és még a mai napig is sokszor vagyok rosszul pánik és depresszió miatt. Legyőztem egy daganatos betegséget. Dolgozok, igyekszem szebbé tenni napjaimat. Ne rinyálj, mint a tinilányok! N
2020. szept. 22. 16:04
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

A pedofília egy dolog, neked ezzel kell együtt élned. Titokban. Nem olyan nehéz, mint hiszed. A párodnak se mondod el, éppen milyen disznóságra gondoltál egy normál nővel, azt se kell elmondani milyen disznóságot csinálnál egy gyerekkel. Ettől még lehet egy őszinte, meghitt kapcsolat. De ehhez előbb magadat kell tisztelned. Valakinek a rákkal kell együtt élnie, valakinek fél karral, valaki férfiként a férfiakat szereti, valaki pedig nőnek érzi magát férfi testben. Valaki depressziós, valaki skizofrén.

Ettől nem vagy jobban gonosz mint bárki más, ugyanis mindenki gonosz valamiben. Rosszindulatú, irigy, zsugori, az a baj azt hiszed ez egyéni nálad.

Sokan vagytok így, láttam erről valami műsort is. Ott erősítették egymást, hogy ne legyen baj. Ott azt is elmondták, sajnos pszichológushoz nem éri meg fordulni, mert egyből felnyomhatnak - még ha nem követtél el semmit sem.

Azonban a droggal minél előbb kéne.

Ne ásd el magad ilyen miatt, annyi mindenből áll egy élet, az, hogy te épp kihez vonzódsz, töredéke! Én szurkolok neked.

2020. szept. 22. 19:46
 19/34 anonim válasza:
100%
Gyerünk,menni fog,szerezz barátokat és ismerkedj,ez talán a legfontosabb és a leggyorsabb módja hogy le tedd a drogot,hogy valaki olyat ismersz meg,aki miatt le fogod tenni.Mások küzdenek a saját életükért,valakik meg csak úgy eldobják.Ha úgy van menj el pszichológushoz ha sok a problémád,az orvosoknak titok tartási szerződésük van,szóval senki nem fog tudni róla csak te meg ő.Én azért hiszem hogy sikerülni fog,gyerünk :)
2020. szept. 22. 22:45
 20/34 A kérdező kommentje:
Jól esik, hogy kedvesek vagytok, köszönöm... Igyekszem megemészteni amiket írtatok..
2020. szept. 23. 07:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!