Lehetséges, hogy Borderline személyiségzavarom van, ha ilyen gyakran váltakoznak az érzelmeim?
Annyit tudok biztosan mondani, hogy egy komplex mentális betegséget vagy személyiségzavart biztos senki se tud diagnosztizálni majd 10 sor alapján. Ahhoz egy terapeutával kellene beszélned, részletesen feltárni a problémáidat és teszteket végezni veled.
Javaslom, hogy menj el egy pszichológushoz, ha a terápia nem elég ő úgy is tovább küld majd a megfelelő szakorvoshoz. De elsőnek ne pszichiáter él kezdj szerintem.
Egyet értek az előttem szólóval. Emellett szerintem nem azon van a hangsúly hogy mi a diagnózisod, hanem hogy jobban érezd magad, sokan belehajszolják magukat egy egy diagnózisba es ezzel hátráltatják a saját javulásukat.
Egyébként a borderline-t "hivatalosan" nem gyógyszerrel kéne alapkezelni mivel személyiségzavar, hanem pszichoterápiával. Én egy klinikai szakpszichológust keresnék a helyedben, vagy ha mindenkepp pszichiáter akkor legyen meg a pszichoterapeuta szakvizsgája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!