Füvezés hatásairól mit tudtok? Csak olyan irjon, aki már füvezett!
velem történ olyan már, -amikor legelőször próbáltam,hogy 2-3szor szivtam belöle max,és nem tudta megszólalni.hiába akartam valamit is mondani, 1 szót nem birtam kinyögni, ugy éreztem magam,mintha valami távolabbi világba lennék, és nem is önmagam lettem volna, hanem mintha kivülröl láttam volna magam.emlékszem, 4en voltunk összesen,a többiek beszélgettek,meg nevetgéltek,én meg meg se tudtam szólalni, pedig akartam.Ez mitöl volt??
hülyeségekre nem vagyok kiváncsi,csak olyan irjon akinek volt hasonló élménye füvezéssel kapcsolatban.
ja , és azt kihagytam,hogy kb-2-3 óra mulva meg hánytam töle folyamatosan:S :)
Mikor először probáltam nem igazán volt hatása de lehet h csak a cucc volt szar amúgy meg nekem is voltak ilyen érzéseim nem tudtam megszólalni de jobban is éreztem magam h nem szólaltam meg magamban tök máshol jártam nem volt rossz az sem de mióta már nem egyszer és nem tízszer csináltam jobb másabb jönnek a fokozatok egymás után és jobb lesz egyre több és másabb is..és szépeket szoktunk mi is szitálni a haverokkal elég vicces mikor már fáj a hasad a röhögéstől és szinte sírsz is:D pl felültünk egy vidámparkszerüségben egy olyan gépre ami pörgött meg föl le repült és iszonyat nagy élményvolt úgy ott ülni és visítozni, az meg a másik h mindent sokkal erősebben érzékelsz és enni valami iszonyat jó érzés az ízek tömkelege meg külön külön hát fenomén
én nem hánytam tőle egyszer sem...szóval egyén kérdése tényleg...
az a sok f@szság ami eszedbe jut tisztán tuti nem jutnál el arra a pontra ,tuti átértékeled a világot megtalálod a logikát mindenben és minden összeáll egy nagy egésszé..ezt annak hiába mondod aki nem csinálta úgy nem lehet szerintem elképzelni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!