Aki jár pszichológushoz, beszél róla?
Arra lennek kiváncsi, hogy aki jár szakemberhez, az beszél másoknak erről, akar a munkahelyen, vagy ismerkedés alatt? Hogy fogadjak az emberek, vagy ha nem beszéltek erről miért nem?
Én járok pszichológushoz , és nem érzem azt, hogy szégyellenem kellene magam.
Engem a szüleim vittek
1es vagyok
Nekem vannak barátaim, akikről tudom, hogy járnak, de soha nem beszélünk róla. Tabutéma. Társaságban le is tagadnák, ha szóba kerülne, biztos vagyok benne.
Sajnos a mi kultúránkban társadalmilag még mindig nem elfogadott ez, sok az előítélet ezzel kapcsolatban.
A közvetlen környezetem, legjobb barátaim tudnak róla
Van két barátnőm, aki szintén jár, velük szoktuk megbeszélni a kínosabb, esetleg viccesebb jeleneteket, ami sokszor jól esik viszont a legmélyebb dolgokról mi sem beszélünk.
Nem mondom el funek-fanak, de nem is titkolom. Nem is erzem szegyennek, meg szerintem erdekes dolgok zajlanak a pszichologusnal. Aki esetleg erdeklokdik, annak szoktam meselni. Inkabb kivancsisagot szoktam erezni a kerdesek mogott,
Eletem egyik legjobb dontesenek gondolom, hogy elmentem pszichologushoz. Nekem sokat segit, igy mondhatni buszken vallalom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!